Selesai Tugasan Ke-2 Cabaran iPhone 5s TOP 70 Penulis Komen blog Denaihati

16 October 2014

Assalamualaikum. Syukur alhamdulillah, semalam dah tamat cabaran tugasan ke-2 iphone 5s anjuran denaihati. Cabaran kali ni pula, para peserta dikehendaki menjadi top 70 penulis komen di blog beliau. Persaingan pada minit terakhir contest semalam memang hebat. Wa dah macam main bola pula kan. Minit terakhir bagai. Haha.

Selesai Tugasan Ke-2 Cabaran iPhone 5s TOP 70 Penulis Komen blog Denaihati
- TAMAT -

Senarai TOP 70 Penulis komen blog denaihati. 

Senarai dah keluar. Kita? Sure mara ke pusingan akhir! haha. Alhamdulillah.

Tugasan Cabaran Pusingan Akhir iPhone 5s

Cabaran pusingan akhir iphone 5s sebenarnya memang menjadi tanda tanya juga. bagaimana dan apakah yang perlu dilakukan. Adakah ianya sama dengan cabaran 2 tahun lalu yang pernah i lalui atau mungkin kali ini berbeda sama sekali. Serius tak tahu.

Apa pun, i nak ucapkan ribuan terima kasih buat rakan seperjuangan selama sebulan ini yang telah memberikan persaingan yang cukup hebat. Terutamanya disaat-saat akhir cabaran iaitu blogger fatihahfazlin (fatihahfazlin333.blogspot.com). Memang cukup hebat, diminit dan disaat sebelum tepat pukul 12.00 tengah malam.

Buat rakan blogger yang lain. Korang juga hebat. Top 10 komentar love blog denaihati, korang memang hebat teruk. Cuma disaat akhir, ketidakhadiran Uncle Zuan sebenarnya memberikan peluang yang amat tinggi untuk Abang Kamil Salleh aka Sensasi2020 kekal berada di top 1.

Good luck semua. Kita jumpa semula di tugasan cabaran akhir iphone 5s tu nanti. InshaAllah.

Entri berkaitan:

Toodles!

8 comments

  1. tahniah utk PG sebab dah melayakkan diri ke pusingan akhir,
    semoga berjaya utk final nanti :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih sis murni.
      tahniah untuk sis murni juga ya :)

      Delete
  2. Wahh.. tak perasan entry PG yang ni.. hehehe.. mekasih jadi saingan yang hebat PG.

    Kita tunggu task ke 3 dengan debaran.

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe. ok, kita tunggu task yang ke 3 pula. nak tunggu ni pun memang mendebarkan, kan nik? hehehe.

      Delete
  3. wahh dah keluar ka senarai 70 pengomen yang layak ke peringkat seterusnya..huhuuu kat mn PG tengok tu..

    ReplyDelete
  4. Tahniah sis...
    hebat2 semuanya... semoga berjaya di final nanti.. :D

    ReplyDelete

For coming and comment, thank u ♥ ;)

© Yatie Owner