Tugasan ke-2 Cabaran iPhone 5s Anjuran Denaihati

14 September 2014

Tugasan ke-2 Cabaran iPhone 5s anjuran Denaihati.com akan bermula esok iaitu 15.09.2014 sehingga 15.10.2014 (1 bulan). Syukur alhamdulillah, blog i turut tersenarai dalam tugasan kedua, yang mana tugasannya, i perlu masuk dalam Top 70 Penulis Komen dalam blog denaihati, sebelum i layak untuk masuk ke pusingan akhir atau tidak. Maknanya akan ada lagi la kot cabaran yang terakhir. Apa pun, doakan i berjaya dalam cabaran kedua ni ya :)

Tugasan ke-2 Cabaran iPhone 5s Anjuran Denaihati

Entri Berkaitan:

14 comments

  1. Gud luck pg pasti blh sahut cabaran ni

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih lya ;)
      InshaAllah lya. Suport PG tau! :D

      Delete
  2. Harap2 kita kita antara 70 yg berjaya.. good luck PG!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha. terima kasih Nik ;D
      nampak sangat i tak rajin balas komen kan Nik. hahaha

      Delete
  3. Semoga Puan Gojes berjaya ya dlm kalangan top 70. Insya Allah...

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih bang kamil.
      lama da entry ni. baru PG nak round table tengok dan balas komen ;)

      Delete
  4. semoga berjaya dear ! singgah sini tabung :)

    ReplyDelete
  5. selamat berjaya puan.

    pegh bab komen nih yang boleh buat kawan ......

    ReplyDelete

For coming and comment, thank u ♥ ;)

© Yatie Owner