Transformers: Age of Extinction

| on
Tuesday, July 08, 2014
Hi.

Transformers: Age of Extinction. I dah tengok. Citer ni best. 2 jam wayang terasa sangat. Mungkin sebab tengok pada bulan puasa. Dah la puasa kan. Nothing can do. Makan minum tak boleh. Hahaha. Tapi budak couple depan i ni boleh je sweet sweet siap makan minum lagi. Hampeh betul.

Picture Credit: Google

Transformers: Age of Extinction kesinambungan dari episod yang lalu, Transformers: Dark of The Moons. I memang simpan koleksi citer ni. So kalau rasa nak tengok ulang tayang 2 3 5 kali pun boleh. 

Episod kali menyaksikan pertarungan sesama robot paling hebat di abad ini. Seperti biasa, dua musuh tradisi, autobots dan juga deceptions. Selepas mereka menghilangkan diri dari bumi, seperti dalam episod lalu, kali ini mereka ditemui semula oleh manusia secara tidak sengaja.

Kali ini juga pelakon hebat, lakonan Mark Wahlberg masih menjadi hero utama citer ni.  Memegang watak jurutera yang gemar mereka cipta objek dari bahan terbuang dan tidak sangka, Cade Yeager (Mark Wahlberg) telah menemui Optimus Prime di sebuah pawagam lama.

Optimus Prime. 

Bermula dengan penemuan Optimus Prime. Apakah yang terjadi dengan optimus prime sehingga ditemui di sebuah panggung wayang lama? Korang kenalah tengok sendiri. Sebab citer ni panjang dan all the time banyak aksi action. Jangan lupa pegi tengok. Best!

Toodles!
Be First to Post Comment !
Post a Comment

terima kasih komen ❤

Custom Post Signature

Custom Post  Signature