Permohonan Cuti Tahunan Cuti Hari Raya Aidilfitri 2014

18 July 2014

Assalamualaikum fellas!

Mostly cuti raya selalu kena buat awal. Sapa penjawat awam, kita geng. Haha. So cuti kali ni tak mohon lama-lama pun. Tiga hari cukup. Memandangkan tahun ni tak balik side partner in crime, so jimat cuti. Open house pun mama dah cakap buat hujung minggu. So, lagi lah jimat cuti, plus rumah pun dekat je kot dengan tempat kerja. 
 
Ok, cepat apply cuti korang. Kang silap-silap tak bercuti hari raya nanti. 
 
Selamat hari raya semua nya :)
 
Cuti Raya
Picture credit and thanks to google.

Love,
YatieOwner 

4 comments

  1. Hehe. Tapi da rasa mcm bukan nak balik kampung pula tau lya ;)

    ReplyDelete
  2. Ahaha. Jimat tu mmg jimat, tapi sama juga tu. Kalau kuat bejalan ke hulu ke hilir, ar mcm mana tu? :D

    ReplyDelete

For coming and comment, thank u ♥ ;)

© Yatie Owner