Pashmina Premium by aL-Mi'a

| on
Thursday, April 28, 2016
Pashmina Premium by aL-Mi'a 

remember i told my en. bos cuti hari tu sebelum beliau nak pindah jabatan? hehe. itu dia. ole-ole for me. terima kasih en. bos. lepas ni sure tak de lagi bos nak bagi ole-ole macam ni punya baik. sob tetiba kan. oh tu. pashmina premium dari aL-Mi'a. buatan tangan indonesia. kat pelekat tu katalah. sejenis tudung ala-ala keknis bos kata. esok lusa aku pakai. tempek kat sini tuk korang tengok. ada pelbagai warna en. bos beli. tapi satu je harus pilih. hahaha. 

en. bos terima kasih. sayang ketat-ketat dekat hang. pindah nanti keep in touch tau! T_T

xoxo.

Update Sepantas Kilat

| on
Monday, April 18, 2016
Assalamualaikum fellO!

Ya ALLAH. Rindunya nak membebel kat blog. Maap erk. Nampak gaya nak jadi seorang blogger yang rajin mengupdatekan blog dari hari ke sehari ke seharian, memang nampak sangat dan nyata TAK kerajinan kat situ kan. Huhu. Rasa nak lempang diri sendiri pula.

Ok. Nak update sekilat mana mungkin pasal i of course.  Kot-kot ada yang merindu nak tahu pasal i, kenapa i tak update lama, i pegi mana, i hilang pegi mana. Kenapa dan kenapa la kan. Bagi perasan diri sendiri sat, kot-kotlah ada peminat sendiri. Muntah hijau. Muahahaha.

Lets!

SATU. Masuk APRIL. Bos i, Ketua Bahagian i akan berpindah Jabatan lain (SOON). SOBs! i pula ditukar bahagian lain, tapi masih Jabatan yang sama. That was Syukur Alhamdulillah, tadah tangan! Before BOS i berpindah Jabatan, we sempat ditukarkan ke bahagian yang sama and WHICH IS, my BOS still my BOS. Again! Syukur Alhamdulillah. - Tukar bahagian baru, BOS BAWA. Bangga sat. Hahaha. Suka hati, blog i kot. (jeles tu, tepi sikit. kahkahkah)


DUA. Gosip masih VIRAL. Sana sini viral. Lepas tukar bahagian dengan my BOS hari tu. Kat atas i say, SOON my BOS kena pindah Jabatan, that gosip BEFORE it happend, its VIRAL. Ntah, tiba-tiba my BOS femes sat. Icon mata naik atas. Hahaha. Minta simpang malaikat sebenarnya. Janganlah betul kan. Baru je tukar bahagian, then kena pindah Jabatan pula. KETIKA ITULAH.  Gosip yang ada macam rasa tak nak dengar je. Muahahah.

TIGA. Masuk bahagian baru. Fail pekeliling fail pertama kena tengok dibahagian baru. Hahaha. Tak pe, i yang menurut perintah. Pindah bahagian baru, belajar benda baru la kan. Walaupun da tahu basic pekeliling, namun juga kena belajar. Jangan sombong. Fail pekeliling DONE. Masuk fail kedua, fail permohonan KAD KUASA dan its DONE. I jenis manusia tak suka tangguh-tangguh kerja, and its settel dan bolehlah berjimba tengok blog. Kan? ;) - Sebenarnya ia lebih kepada, siapkan cepat kerja, sebab my BOS akan berpindah ;(

BOS dapat surat pindah Jabatan, berkuatkuasa 09.05.2016. Rasa macam tak de kaitan nak update kat sini kan. Hahaha.

Ahad. Kemarin. 17.04.2016. On duty. Litter Free City Run. Duty Dekat check point air je. Jangan kata tak penat. Penat, at the same time we enjoy. First time pula.

Ok. Rasanya ini sahaja update i buat masa ini. Till next entry. InshaAllah!
Xoxo.
Bye!

Custom Post Signature

Custom Post  Signature