Assalamualaikum fellas. Selamat Hari Raya Aidilfitri, Maaf Zahir dan Batin semua. Sorry, its been a while tak update apa-apa kat sini. Tak busy mana pun sebenarnya, Cuma nothing to share. Haha. So, raya korang macam mana? Raya, raya juga tapi jangan lupa jaga SOP ya. Ask my raya, i just duduk rumah sahaja. Kiranya cuti raya, cuti dari segalanya juga, just duduk rumah. For me, lindungi diri sendiri dan keluarga dari Covid-19 itu jauh lebih penting. Walau, kita rindu nak pergi rumah saudara mara, ziarah menziarah, tapi baik kita hormati orang lain, mungkin tidak mahu menerima tetamu di musim ini, so kita decide duduk rumah sahaja.