Promenade Hotel Kota Kinabalu is ready to woo the taste buds of fellow KKian foodies by relaunching our weekend buffet dinner at Promenade Cafe with elements inspired by the ever-popular Netflix Korean series, the “Squid Game” in the month of October 2021. Buffet dinner available between 6:30pm to 9:30pm on every Friday and Saturday.
Assalamualaikum fellas. Selamat Hari Raya Aidilfitri, Maaf Zahir dan Batin semua. Sorry, its been a while tak update apa-apa kat sini. Tak busy mana pun sebenarnya, Cuma nothing to share. Haha. So, raya korang macam mana? Raya, raya juga tapi jangan lupa jaga SOP ya. Ask my raya, i just duduk rumah sahaja. Kiranya cuti raya, cuti dari segalanya juga, just duduk rumah. For me, lindungi diri sendiri dan keluarga dari Covid-19 itu jauh lebih penting. Walau, kita rindu nak pergi rumah saudara mara, ziarah menziarah, tapi baik kita hormati orang lain, mungkin tidak mahu menerima tetamu di musim ini, so kita decide duduk rumah sahaja.

Semi Buffet Buka Puasa @ 50 Shades Bistro

in , , by YatieOwner, Sunday, April 11, 2021
Assalamualaikum fellas! It is that time of the year again where we observe the holy month of Ramadhan with our dear family and friends! As we break our fast and give thanks for the many blessings and privileges in our life, 50 Shades Bistro is truly honoured to have you sample our upcoming buka puasa semi-buffet dinner promotion.
Assalamualaikum, halu fellas. Ramadhan is coming up in days, inshaAllah. For that, Promenade Hotel Kota Kinabalu will be having a special Ramadan Buffet Dinner at Promenade Cafe starting from the 9th of April until the 12th of May 2021 between 6:00PM until 9:00PM. Horey! This year’s theme is called ‘Sungkai Puas-Puas. Bah!.’ where guests can enjoy our special buffet spread with a variety of Malay traditional flavours, Chinese cuisine, Western classics, live food stall stations with local food concepts.
Celebrate Lunar New Year with loved ones over an auspicious feast. Welcome the year of the metal ox, a prosperous year of dazzling achievements and endless opportunities. In the Chinese culture, the ox symbolizes diligence, honesty, strength and determination. The Year of the Ox reminds us to embody these powerful traits and start the year fresh with positivity.
Assalamualaikum fellas! What next. Yes, sebelum entry jalan-jalan i basi, i share. Previous post i, i pegi Blue Eyes Beach Resort, Amazing Sea View, Beautiful Sunset of Blue Eyes Beach Resort, Kuala Penyu, Sabah. Serius rindu nak tengok sunset.
Assalamualaikum, halu fellas! Salam Perintah Kawalan Pergerakan 2021 untuk semua di tahun baharu ni ya. Rasanya tak terlambat kot nak ucap Happy New Year kan. I hope tahun ni akan lebih baik dari tahun sebelum. InshaAllah. Azam tahun baru? InshaAllah, moga kehidupan lebih stabil, lebih baik, lebih rezeki (InshaAllah, aaminn). Aamiinkan untuk i ya. :)
© Yatie Owner · THEME BY WATDESIGNEXPRESS