Jom Bercuti: KL ke Bangkok Dengan Traveloka!

| on
Tuesday, July 31, 2018
Assalamualaikum fellow! Nampak sangat i teruja kan. Almaklumlah baru balik dari bercuti ni, mood baik sikit. Ceria je pepagi ni. Hahaha. By the way, korang suka pergi travel tak? atau korang memang kerap travel sebab da kira jadi satu hobi? Thats good bercuti ni. Boleh rehatkan minda juga luaskan pemandangan kita di tempat orang. Kalau dapat bercuti dalam sebulan sekali pun da memadai. Kan? Dan, kalau nak bercuti, which is travel ke tempat lain, kena pula naik flight, i akan pastikan i akan google cari tiket paling murah. Ye lah, nak bercuti, travel ni kena juga pandai cari kesesuaian dengan bajet kita kan. Barulah happy je nak travel nanti. Hahaha. Oleh itu, meh! I nak share sikit pasal Easy Booking Online yang hanya dihujung jari sahaja. Click-click da dapat tiket murah. Bah jom apa lagi? Bercutilah kita! Hahaha.

Jom Bercuti: KL ke Bangkok Dengan Traveloka!

EASY BOOKING ONLINE

Siapa masih ingat zaman dulu-dulu, nak book tiket kena pergi cari agent? Angkat tangan kita geng! Hahaha. Kena pula pergi kaunter airport. Kena call sana sini pula dah, hanya sebab nak compare harga dengan agent lain. Pergh! Compare dengan sekarang, memang boleh dikatakan susahlah juga and sangat wasted time. Tau je lah zaman sekarang ni, zaman dunia teknologi canggih ni, semua orang quiet busy. Kalau nak apa-apa, kalau boleh nak je terus sampai kat tangan. Kan? So cara lama ni, if masih ada, i rasa da kurang relevant.
PERCUTIAN KL TO BANGKOK DENGAN TRAVELOKA

By the way, back to tajuk utama i, now if korang nak ke Bangkok, korang boleh je book tiket dari Kuala Lumpur ke Bangkok dekat browser kan?. Guna laptop ke, computer ke smartphone ke. Boleh je. Click-click and done. Settel masalah. Kan? But, apa yang penting ni i nak share kat sini tentang satu apps ni. TRAVELOKA. Murah and Easy Booking i cakap. Before i pergi bercuti berhoneymoon pun pakai apps Traveloka ni lah juga. Sangat-sangat easy going! Jimat masa. Hahaha. Senang cerita, klik sini macam ni je fly from Kuala Lumpur to Bangkok with Traveloka. Check this out tau.

Ni pengalaman i tau. If kita book ticket dengan Traveloka compare dengan tempahan online yang lain, dia sangat berbeza tau. Sangat simple, easy going as i say. Senang nak faham how to booking. Tau-tau je da siap booking. Juga, kita akan feel more comfortable dan lebih secure. Tu yang i sangat positif about booking ticket dengan Traveloka. Yang lagi best, kita boleh je terus buat comparison harga ticket between another airlines. Tak payah lagi nak click-click tercari-cari dekat mana-mana website. Thru Traveloka, kita da boleh buat perbandingan harga hanya pada satu paparan sahaja. Kita hanya perlu type apa kita nak, and then Traveloka akan automatically list down pelbagai airlines dengan harga yang berbeza. Bila dah dapat buat perbandingan harga, pastilah kita nak choose harga yang paling murah kan. See? Simple dan menarik kan? :)

Jom Bercuti: KL ke Bangkok Dengan Traveloka!

TRAVELOKA WEBSITE

If korang nak tahu lebih detail lagi bolehlah pergi ke website Traveloka ni. Jangan risau sebab ianya sangatlah friendly user. Untuk yang tak berapa mahir dengan teknologi ni pun takpe. Jangan risau. Sebab Traveloka ni memang sangat memudahkan para pelanggan yang nak book ticket flight. Korang hanya perlu type destination Bangkok dari Kuala Lumpur dan juga tarikh nak terbang. Then click search. Jangan lupa isi maklumat mengenai penumpang. Berapa orang yang nak travel, termasuk kanak-kanak dan dewasa. Sekiranya bawa anak-anak, isilah maklumat anak-anak. At the last, jangan lupa pilih class seat korang tau. Either nak Economy, Business, First Class ataupun Premium Economy. Ikut keselesaan dan juga ikut bajet korang. After that, click search and then Traveloka akan list out kan macam-macam flight dari KL to Bangkok. Contohnya Air Asia, Mas, Malindo, Thai Airways dan banyak lagi. Boleh choose flight murah mana yang nak. See? Senangkan? :D

TRAVELOKA SELAMAT?

Tiber pula kan. Alhamdulillah selamat. Tetiba curious pula kan. Jangan risau sebab Traveloka ni da well establish dan banyak tied up dengan variety company penerbangan. So jangan pening-pening ye. Booking dengan Traveloka ni dan korang akan rasa lebih selesa, selamat, jimat masa dan sangat mudah sebab Traveloka service 24 hours! dan sangat membantu bagi travellers yang sangat-sangat busy tu nak book online. Kiranya kat mana-mana, tak kira tempat dan masa, memang senanglah nak buat booking dengan Traveloka.

So! macam da panjang sangat ni. Hahaha. Cukuplah setakat disini sahaja perkongsian i how to book online ticket from KL to Bangkok thru apps Traveloka. InshaALLAH, i akan share banyak lagi story yang best-best dengan Traveloka dengan korang semua. Right now, have fun and save journey fellas!

Lots of Love,
YatieOwner

Old Town White Coffee 3 in 1 - Classic

| on
Sunday, July 15, 2018
Assalamualaikum Morning Fellas! Bukan baru bangun pun. Just nak share that, i'm in love dengan White Coffee daripada Old Town punya brand! 3 in 1 perasa Classic. Perasa? Perisa? Hahaha. Tu air berbuih tu, mak kata air tak masak lagilah tu. No la mama. Tu sebab laki tadi dia pegi tarik tu coffee. Kunun-kunun macam teh tarik diabilang. Muahaha.

Old Town White Coffee 3 in 1 - Classic
 Lets try!
 
Ok lets blogging! Sebab i lagi tengah sambung nak kemaskini entry-entry lama ;)
Selamat berhujung minggu fellas =)

YatieOwner

Nando's Celebrates 20 Years of PERi-PERi Perfection!

| on
Friday, July 13, 2018
Nando's the iconic brand that is loved the world over, celebrates its 20th birthday here in Malaysia. From its humble beginnings in Jalan Telawi, Nando's has grown to be a favourite amongst the flamed-grilled chicken enthusiasts locally. Sizzling the hearts of Malaysians with its glorious PERi-PERi sauce, trademark cheecky wit and out spoken humour, the brand has not only introduced to Malaysians, really really good chicken, but a host of other delectable eats that keep them coming back for more.

Nando's Celebrates 20 Years of PERi-PERi Perfection!
Happy 20th Birthday Nando's!

Truly passionate about chillies, Nando's grows its own PERi-PERi chillies with the help of over 1,400 independent farmers in South Africa. Mixing these fiery little wonders with onions, oil, herbs, fresh lemons and a kick of garlic produces the brand's unparalleled secret weapon, the Nando's PERi-PERi sauce.

Nando's Celebrates 20 Years of PERi-PERi Perfection!

Putting flavour first and heat second, the Nando's PERi-PERi sauce is unlike the 'all-out-burn' of other chilli sauces. The chickens are marinated in the sauce for 24-hours and then basted with ones choice of heat level ranging from Lemon & Herb to the fiery Extra Hot.

Nando's Celebrates 20 Years of PERi-PERi Perfection!

"We are very excited about reaching such a significant milestone here in Malaysia. We started in 1998 and 20 years on and we are still firing up the tastebuds of our amazing fans and hitting a few new-comers as well. Our magical little chilli called PERi-PERi is to thank for this as it is our heart and our heat and it is truly unique to Nando's," commented Stephen Chew, CEO of Nando's Malaysia.

Nando's Celebrates 20 Years of PERi-PERi Perfection!

In Sabah alone, Nando's has opened three restaurants to ensure fans always have a coop to go to when they are in need of some PERi-PERi goodness. Having first opened in 1 Borneo almost five years ago, Nando's has since nested comfortably in the hearts of the Kota Kinabalu people.

Nando's Celebrates 20 Years of PERi-PERi Perfection!

The brand's success in rooted in its value-for-money offering, giving chicken lovers a bang for their buck. For less than RM20, patrons get to enjoy a full hearty meal of a flame-grilled PERi-PERi quarter chicken and servings of two delicious sides of their choice. The loyalty programme, a Nando's mobile application, also showers fans with the best rewards by allowing them to redeem a free quarter chicken, right up to a whole chicken by collecting just nine chillies.

Nando's Celebrates 20 Years of PERi-PERi Perfection!
Happy 20th Birthday Nando's!

As an added bonus in conjuction with their 20th Birthday, Nando's is giving the people of Kota Kinabalu even more reasons to celebrate. All restaurants, which are 1 Borneo, Oceanus and Imago, will be setting up an Ayam Lucky Draw board where 100 PERi-PERi lovers stand a chance to win anything from free sides to Full Platters (whole chicken with 2 large or 4 regular sides) daily. All they have to do is present their receipt for a chance at the draw.

Nando's Celebrates 20 Years of PERi-PERi Perfection!
Picture Credit and Thanks to: curiostraveller.com
 
The brand which has procured almost a cult status in Malaysia also have PERi-PERi sauces that fans can purchase for their home consumption, because sometimes, a dose of PERi-PERi is all one needs.

Nando's Celebrates 20 Years of PERi-PERi Perfection!

''It is truly a moment of great pride and honour to have completed two successful decades here. Malaysia has been fantastic for Nando's as the Malaysian pride of diversity, hospitality and sense of family reflects the values that Nando's holds dear. At Nando's, we believe that the people and experience is what counts; and it is extremely satisfying to see so many fans enjoying the Nando's experience wholeheartedly,'' added Chew.

PERi-PERi Interesting Facts

Nando's Celebrates 20 Years of PERi-PERi Perfection!
Picture Credit and Thanks to: curiostraveller.com
  • PERi-PERi chillies are unique to Nando's
  • It takes 42,000 chillies to fill one 14kg bag and 25,000 bags are filled every year - that's over a billion chillies!
  • Each chilli pant produces about 300 chillies which are hand-picked and plucked one at a time
  • they are also hand-sorted and naturally dried in the African sun
  • PERi-PERi chillies contain capsaicin that delivers a 'feel-good' effect - your pupils will dilate and your metabolic rate will increase you feel the rush of endorphins
  • PERi-PERi is also rich in Vitamins A, B and C
 
Photo Photo!
 
Nando's Celebrates 20 Years of PERi-PERi Perfection!
Nando's Celebrates 20 Years of PERi-PERi Perfection!
 
The emcess: Aunty Patrin and Farish

Nando's Celebrates 20 Years of PERi-PERi Perfection!
Nando's Celebrates 20 Years of PERi-PERi Perfection!
Nando's Celebrates 20 Years of PERi-PERi Perfection!
Nando's Celebrates 20 Years of PERi-PERi Perfection!Nando's Celebrates 20 Years of PERi-PERi Perfection!
Prize given to the best group also to the best dance performances winner

Blogger Photos!

Nando's Celebrates 20 Years of PERi-PERi Perfection!
Nando's Celebrates 20 Years of PERi-PERi Perfection!
Nando's Celebrates 20 Years of PERi-PERi Perfection!
Nando's Celebrates 20 Years of PERi-PERi Perfection!
Nando's Celebrates 20 Years of PERi-PERi Perfection!
Nando's Celebrates 20 Years of PERi-PERi Perfection!
Nando's Celebrates 20 Years of PERi-PERi Perfection!
Nando's Celebrates 20 Years of PERi-PERi Perfection!Nando's Celebrates 20 Years of PERi-PERi Perfection!
 
 YatieOwner Admin Blog Fam! ;)

Nando's Celebrates 20 Years of PERi-PERi Perfection!Nando's Celebrates 20 Years of PERi-PERi Perfection!
Nando's Celebrates 20 Years of PERi-PERi Perfection!Nando's Celebrates 20 Years of PERi-PERi Perfection!
Nando's Celebrates 20 Years of PERi-PERi Perfection!Nando's Celebrates 20 Years of PERi-PERi Perfection!
Nando's Celebrates 20 Years of PERi-PERi Perfection!Nando's Celebrates 20 Years of PERi-PERi Perfection!
Nando's Celebrates 20 Years of PERi-PERi Perfection!
Nando's Celebrates 20 Years of PERi-PERi Perfection!
Nando's Celebrates 20 Years of PERi-PERi Perfection!
Nando's Celebrates 20 Years of PERi-PERi Perfection!
 
da ko kenapa adeebbbbbbb!

Nando's Celebrates 20 Years of PERi-PERi Perfection!

About Nando's

The story of Nando's began in a small Johannesburg suburb in South Africa in 1987, with all the passion for Portuguese-inspired flame-grilled PERi-PERi chicken. In 1998, About Nando's opened its first restaurant in Kuala Lumpur and has been grilling Malaysian's taste buds ever since. Now Malaysia is home to 76 Nando's restaurants across various states, best known for its legendary and delicious flame-grilled PERi-PERi chicken. At Nando's, we surround our customers with warmth, hospitality and fun, whilst offering them a meal to remember.

Served in their signature heat levels-Lemon & Herb, Mango & Lime, Mild, Hot & Extra Hot - On, or off the bone, in a wrap, burger or pitta, and served with a delicious selection of sides, salads, appetisers and sharing platters, Nando's offers great variety, and mouth-watering recipes to please all food palettes. You'll find yourself spoilt for choice!

Whether you go for a quick bite, a family party, a fun night out with friends, it won't be just your taste buds that are invigorated. For futher information visit our website: www.nandos.com.my, and for more info, visit Nando's at:


YatieOwner

Custom Post Signature

Custom Post  Signature