Plaza Premium Lounge Kota Kinabalu International Airport | Tempat Chill di Airport Kota Kinabalu Sabah Yang Best

| on
Saturday, February 10, 2018
Plaza Premium Lounge Kota Kinabalu International Airport | Assalamualaikum fellas. Percutian i minggu lepas ke Kuala Lumpur membuatkan i kena datang lebih awal seawal 4 jam dekat Airport. AirAsia. Dimana semua orang kini boleh terbang. Agak-agak dalam masa 4 jam tu nak buat apa? I ada fikir mungkin i kena duduk more than 4 hours jika kapal terbang tidak delayed la kan. Mata dahlah mengantuk plus tak dapat nak tidur lena sebab takut i akan ketinggalan flight. Sampai macam tu sekali :)


But, thank god. Plaza Premium Lounge KKIA, menyelamatkan situasi i. Place where's i can chill, eat, read my fav novel all the time, updating my social media, instagram, twitter, facebook, blog and what ever it is, i juga boleh lelapkan mata sekejap. Thank god too, i boleh je tengok waktu panggilan penerbangan i dekat dalam lounge plaza, kkia. No need to woorylah i can say. All the things u need, ada dekat lounge. Mari i bawa ronda Plaza Premium Lounge.

View of Lounge

View of Lounge too

See the comfy at the lounge. I boleh tidur tau kat situ. Nasib tak delayed flight i.

The colour of

My table. If u all can see the skrin over there. Senarai waktu penerbangan kesemua penerbangan. Risiko untuk terlepas flight, totally zero to hero.

Breakfast i super kenyang, thanks to Plaza Premium Lounge ❤️

By the way, bukan je ada apa yang i tulis dekat atas tau, but Plaza Premium Lounge KKIA juga ada memberikan kemudahan untuk menginap di Airport, their Lounge. Base on the price, detail dibawah. I share to all. Maybe next time, mungkin ada yang nak stay awal dekat Airport, u can just pergi dekat Plaza Premium Lounge, KKIA. Before that, korang kena check in, masuk pelepasan terlebih dahululah. Sebab the Plaza Premium Lounge KKIA berada dekat pintu A-10 pelepasan domestik. The food jangan risau, sebab the food akan bertukar mengikut waktu sarapan pagi, makan tengahari, minum petang, makan malam dan juga lewat makan.

 Picture credit and thanks: curiostraveller

Location
Level 2, Domestic Departure, Kota Kinabalu International Airport (near Gate A10)

Web

Opening Hours
0700 – 2200 daily

Email
malaysia@plaza-network.com

Phone
+60 88 413 204

Lounge Use Package
2 Hours – RM 168
5 Hours – RM 238
10 Hours – RM 258

Our Founder Plaza Premium Lounge
Following on from a career in investment banking, Founder and CEO Mr. Song Hoi-see launched his own business which found him flying economy class and without the airport lounge privileges he had previously enjoyed. He found the travel experience to be lacking, struggling to work effectively while on the go.

Identifying a gap in the market, Mr. Song launched the first Plaza Premium Lounge at Hong Kong International Airport and Kuala Lumpur International Airport in 1998. This was the world’s first independent airport lounge. Open to all travellers regardless of airline or travel class, the service-oriented Plaza Premium Lounge concept was driven by a heartfelt desire “to do something for the majority”. Through his initiative and vision, Mr. Song has changed the perception that airport lounges should be reserved for premium travellers only.

With more than 19 years of unrivalled experience offering premium airport services, Mr. Song has led Plaza Premium Lounge Management Limited to be the benchmark for airport value-added services. The company’s services now range from designing, operating and managing premium airport lounges, both independent and on behalf of airlines, transit hotels, private relaxation suites, meet and greet services, dining concepts, business and conference centres and limousine services.

The company now operates in more than 150 locations in 36 airports globally, and counts over 4,000 employees. The success of the business model has prompted airport authorities around the world to open their doors to independent lounge facilities and value-added airport services as part of a bid to enhance the overall traveller experience as well as airport service quality.

Tq Plaza Premium Lounge for having me here :)

Thanks for having me here Plaza Premium Lounge Kota Kinabalu International Airport ❤️

So macam mana? Ada yang da planning nak terbang dalam waktu terdekat dan sedang berfikir nak buat apa dekat airport yang berejam jam itu? I sangat sarankan Plaza Premium Lounge KKiA or maybe Plaza Premium Lounge KLiA2 maybe untuk korang stay. Stay tuned untuk Plaza Premium Lounge, Gateaway @KLiA2 on my review ya. Soon. Tq ready this fellas!

YatieOwner
2 comments on "Plaza Premium Lounge Kota Kinabalu International Airport | Tempat Chill di Airport Kota Kinabalu Sabah Yang Best"
  1. Cantik gambar gambar dalam entry ni. Ini lounge yang best untuk lepak sementara tunggu flight

    ReplyDelete
    Replies
    1. thank you Curios Traveller. I hampir terlupa waktu berlepas sebenarnya disini. The lounge kan Ya Allah super comfy. Rasa ndak mau berganjak bah. Hahaha.

      Delete

terima kasih komen ❤
komen anda sangat PG hargai! ;)

Custom Post Signature

Custom Post  Signature