Hidup Seperti Kamera?

13 January 2018

Assalamualaikum fellas. Seperti biasa weekend seorang isteri yang berjauhan daripada suami. Poyo sangat kat situ. Hehe. Ok! Siapa setuju kalau i cakap hidup kita seperti kamera. Huhu. Bagi i. Ya, hidup i boleh juga diibaratkan seperti sebuah kamera. Bila kita nak ambik gambar, mesti nak fokus dengan gambar lawa-lawa kan? Begitu juga dengan hidup i dan sudah pasti dengan hidup korang juga. Yang cantik, lawa, smart mesti korang utamakan benda tu semua bila nak ambik gambar kan. Tak kiralah berapa kali nak cari angle ke apa ke. Mesti nak fokus yang lawa. Tipulah kalau sapa kata dalam kamera fon sekalipon tak de gambar more than 1k, memang tipulah kot. Hahaha.

Hidup Seperti Kamera?

pakcik google pinjam gambar awak ya ❤️

So! Apa kata lepas ni, kita jadikan contoh being life is like a camera? Fokus yang lawa, cantik dan penting kat situ, akan nampak sempurna. Siapa yang tak suka ambil gambar sempurna? Kasi tinggal jejak dekat komen, i terjah. Hahaha.

Selamat berhujung minggu ❤️
YatieOwner

6 comments

For coming and comment, thank u ♥ ;)

© Yatie Owner