SABAH, Malaysia – December 18, 2018 – Celebrate the festive season with a line-up of gastronomic delights, specially prepared for the joyous season. From 1 December 2018 until 1 January 2019, start the journey with Zest Café’s choices of festive pastries and bakeries including whole roasted turkey, followed by an indulgent buffet spread at Urban Kitchen to Rooftop Poolside Bar & Grill first wet countdown party!
Jollibee Buka Cawangan Yang Pertama di Malaysia - Chickenjoy dan hidangan terkenal yang lain dijangka memenuhi selera rakyat Malaysia. Hello hi Jollibee Fans!

Jollibee Buka Cawangan Yang Pertama di Malaysia
 
15 Disember 2018 – Jollibee, restoran yang menghidangkan Chickenjoy yang terkenal di seluruh dunia, hari ini dibuka secara rasminya di Malaysia dengan ramai pelanggan beratur selama berjam-jam untuk mendapat giliran mereka untuk menikmati hidangan Jollibee yang lazat.
Lebih daripada 40 kanak-kanak berumur antara 6 hingga 18 tahun dari rumah kebajikan Care For The Future, Kota Kinabalu, Care Haven, Papar dan Good Sheperd Kiulu menghadiri Perayaan Hari Krismas anjuran Hyatt Regency Kinabalu. Majlis tahunan untuk meraikan Krismas bersama kanak-kanak tersebut dihadiri oleh kakitangan dari pelbagai jabatan di Hyatt Regency Kinabalu, Sabah Tourism Board, rakan-rakan media dan juga Pengurus Besar Hotel berserta kakitangan eksekutif. Semua yang hadir terlibat sama dalam program yang penuh keceriaan.
KOTA KINABALU (3 DECEMBER 2018) – Marking the beginning of the festive season, Hyatt Regency Kinabalu hosted the annual Christmas tree lighting ceremony held in the Lobby Lounge. Hyatt Regency Kinabalu unveiled its Christmas theme for this year, “A Journey to the North Pole”, as a salute to the popular 1985 children’s book written by Chris Van Allsburg – “The Polar Express.”
Kota Kinabalu : Hotel Grandis ushers in the festive season with a calendar of delicious dining and funfilled entertaiment throught christmas and the New Year to celebrate the most joyous time of the year.

HOTEL GRANDIS HOSTS ANNUAL CHRISTMAS TREE LIGHTING

As a special highlight of the season, The Hotel's Christmas Tree Lighting Ceremonya welcomed the public on 12 December 2018 where the hotel is dressed to impress with holiday decors. The Ceremony was held in front of the hotel entrance where by-standers were able to enjoy the beauty of the 15-foot tall Christmas tree. Plenty of bright LED string lights were strung vertically on the Christmas tree, adding to the air of festivity.
Kota Kinabalu, Sabah – 7 December 2018. Promenade Hotel Kota Kinabalu had its annual Christmas Thanksgiving with members of print medias and influencers recently to celebrate comradeship. All media fraternities were spoilt with an elaborate buffet dinner complete with a vast selection of signature dishes such as Cranberry Walnut Coleslaw, Oven Baked Turkey with Pineapple, Caramelized Onion & BBQ Sauce, Whole Roast Lacto Chicken with Crudites & Cranberry Sauce, Baked New Zealand Mussels with Grated Cheese and Apple Tarte Tatin – specially prepared by the hotel’s Team of Master Chefs led by Executive Sous Chef – Leonard Lim.
Kota Kinabalu, Sabah - Unlock limitless festive inspirations at Le Méridien Kota Kinabalu this holiday season with fascinating dining offers prepared by Executive Chef Fahdrul and his culinary team. This holiday season will be a delightful Christmas curated with your favourites dishes.
Known for its lavish buffet, generously lining-up elaborate dishes, Latest Recipe at Le Méridien Kota Kinabalu, Sabah once again wowed us. Its 3 days Food Fest starting 29 November 2018, is something that will amaze diners in the city. The buffet spread is indeed extensive. It reminds us of their Ramadhan Month buffet spread. No wonder Latest Recipe is said to be among the best place in the city, to have buffet dinner.
Nando’s known for their flame-grilled PERi-PERi chicken has always captured tastebuds with their PERi-PERi concoctions. For this enchantingly festive season, these expert chicken grillers are bringing in more of that African flavour to your Nando’s meals!
SOULed OUT Kota Kinabalu membawa pelanggannya menyertai perjalanan kuliner di seluruh dunia dengan menu baharu yang memperkenalkan pelbagai perasa antarabangsa kepada destinasi santai di pinggir air yang popular.
Assalamualaikum fellas. Kota Kinabalu, 30 Oktober 2018 – Malaysia dinamakan sebagai sebuah negara yang mempunyai kadar obesiti paling tinggi dalam kalangan kanak-kanak dan dewasa di ASEAN dengan 23.7% daripada mereka mengalami masalah obes.

Jenama ini Turut Menyumbang Produk Makanan Sihat Untuk Dua Bulan
Kepada Empat Buah Rumah Kebajikan di Sabah 
Assalamualaikum fellow. Friday lepas i berkesempatan untuk mencuba sendiri hidangan BBq yang disediakan oleh The Coffee House, Pan Borneo Hotel, Kota Kinabalu. Dimana hidangan utama untuk menu bbq ini adalah Kambing Panggang. I bagi 5 bintang dari 5 bintang. Sebab i memang hantu kambing. Buffet bermula pukul 6.30 petang hingga 10.00 malam. Menawarkan harga RM68 untuk dewasa dan RM45 untuk kanak-kanak. Berada di tingkat 3M, bangunan Hotel Pan Borneo. Untuk info, BBQ Delight Buffet Dinner hanya ada pada setiap hari Jumaat sahaja ya :D
Assalamualaikum fellas! Kota Kinabalu, Sabah. Wednesday, 15th August 2018 - Known for its range of exquisitely crafted Halal mooncakes, Promenade Hotel Kota Kinabalu is proud to once again unveil its much-anticipated tapestry of unique flavours for this year's Mid-Autumn Festival. A total of 8 mooncakes and 3 mini crystal mooncakes officially launched by the hotel's General Manager Mr. Hafizan Wong at the hotel's Lobby Lounge.

Jom Bercuti KL Ke Bangkok Dengan Traveloka!


Assalamualaikum fellas. Nampak sangat i teruja kan. Almaklumlah baru balik dari bercuti ni, mood baik sikit pagi ni. Oh, by the way, korang suka pergi travel tak? atau korang memang kerap pegi travel sebab da kira jadi satu hobi? Sebenarnya, bercuti ni baik untuk healthy juga. Orang kata, jauh perjalanan, luas pemandangan juga kan.

Old Town White Coffee 3 in 1 - Classic

in , by YatieOwner, Sunday, July 15, 2018
Assalamualaikum Morning Fellas! Bukan baru bangun pun. Just nak share that, i'm in love dengan White Coffee daripada Old Town punya brand! 3 in 1 perasa Classic. Perasa? Perisa? Hahaha. Tu air berbuih tu, mak kata air tak masak lagilah tu. No la mama. Tu sebab laki tadi dia pegi tarik tu coffee. Kunun-kunun macam teh tarik diabilang. Muahaha.

Old Town White Coffee 3 in 1 - Classic
 Lets try!
 
Ok lets blogging! Sebab i lagi tengah sambung nak kemaskini entry-entry lama ;)
Selamat berhujung minggu fellas =)

YatieOwner
Nando's the iconic brand that is loved the world over, celebrates its 20th birthday here in Malaysia. From its humble beginnings in Jalan Telawi, Nando's has grown to be a favourite amongst the flamed-grilled chicken enthusiasts locally. Sizzling the hearts of Malaysians with its glorious PERi-PERi sauce, trademark cheecky wit and out spoken humour, the brand has not only introduced to Malaysians, really really good chicken, but a host of other delectable eats that keep them coming back for more.
Assalamualaikum fellas.

Amboi. Tajuk bukan main. Dengan lamanya tidak mengupdatekan pasal diri sendiri. Maaf. Ye i tahu i diva. Hahaha. Ok, sorry for tak berapa nak tulis pasal i lately. Masuk blog pun tengok makan-makan je kan. Makan-makan pun i tetap juga slim melim. Ada any tips nak cepat gumuks tak? ;D
Assalamualaikum fellow. Last week on 7 of Jun, i berkesempatan menghadiri Majlis Berbuka Puasa dengan lebih 40 orang Anak-Anak Yatim Asnah As-Sakinah dan juga para Tahfiz Al-Quran Masjid Pekan Menggatal yang telah diadakan di Tanjung Ria Kitchen, Hyatt Regency Kinabalu.
Assalamualaikum fellow. Salam ramadan! Beberapa hari lagi nak raya wei. Hahaha. By the way, dalam beberapa hari ni, ada yang plan nak cuba berbuka puasa dekat luar tak? Terutamanya yang dekat dengan Kota Kinabalu, Sabah! Ni, i nak share satu tempat menarik untuk berbuka puasa. Sesuai untuk yang single, couple, plus berkeluarga. Menu pun serius sedap. I da pergi, for sure nak jemput korang mai singgah! i Share info.
Assalamualaikum fellas! Restoran Tepi Laut di Shangri-La Rasa Ria Resort & Spa buat julung kalinya menawarkan hidangan buffet untuk buka puasa yang begitu memuaskan hati buat para pelanggan. Resort bertaraf 5 bintang yang terletak di Pantai Dalit Tuaran ini bakal memberikan pilihan yang lebih baik untuk mereka yang mencari hidangan buffet berkualiti tinggi dengan harga yang berpatutan. Hidangan buffet buka puasa tahun ini bertemakan ‘Selera Kampung’.
Assalamualaikum fellas. Alhamdulillah da dekat 2 minggu berpuasa da ni. Sangatlah tak terasa kan. Oh dan da almost 2 weeks ni, kaki bazar ramadan, bazar mana yang korang da pegi dekat Kota Kinabalu, Sabah ni? Itu dia. I setakat hari ini, baru 1 bazar ramadan yang i jejak, dekat dengan office, senang satu kali jalan nak balik rumah. Bazar Asia City. Ramai pun ramai. Sesak jangan cakap ler.
Assalamualaikum fellas. Kota Kinabalu, Sabah - Malaysia's very own Celebrity Chef - Dato' Chef Ismail Ahmad (or affectionately known as Chef Ismail) was specially flown in by Promenade Hotel Kota Kinabalu to showcase his mouthwatering Signature Malay cuisines at Promenade Cafe this month of Ramadan. 
Assalamualaikum fellas. 18th May 2018. Kota Kinabalu, Sabah. Promenade Hotel Kota Kinabalu recently shared the spirit of Ramadan in a heartwarming "Majlis Berbuka Puasa Bersama Kanak-Kanak Rumah Anak Yatim Tambunan dan Media" at Promenade Café. The event was attended by members from the Media fraternity and 24 kids from RAY - an orphanage home in Tambunan - whose 1 night stay with Buffet Sahur were hosted by Promenade Hotel Kota Kinabalu.
Assalamualaikum fellas! Orlando, Fla., May 2, 2018 - Bon Voyage! Hard Rock's World Burger Tour is back and ready to take guests' taste buds on an international flavor experience. World Burger Tour, a limited-time offering of Hard Rock Local Legendary Burger, inspired by the taste and flavors from cafe locations around the world, hits tables at participating Hard Rock Cafe locations worldwide beginning May 2 and continues through June 29.
‘Jom Makan’ At Hilton Kota Kinabalu Delicious Iftar offering to break-fast throughout the holy month of Ramadan

‘Jom Makan’ At Hilton Kota Kinabalu

For More Picture, Do Visit My Instagram Here. Tq!

Assalamualaikum fellas! SABAH, Malaysia – 4 May 2018 – Celebrate the month of Ramadan with Hilton Kota Kinabalu in its ‘Jom Makan’ Iftar buffet dining from 17 May until 14 June 2018 at Urban Kitchen.
March 2018, Kuala Lumpur - Plaza Premium Group, the pioneer and industry leader in providing Premium Airport Services around the world, is pleased to bring Aerotel, an international airport transit hotel brand, to Kuala Lumpur. Aerotel Kuala Lumpur is the first airport hotel in Terminal klia2, KL International Airport (KLIA), Malaysia. With existing operations already at Singapore, Abu Dhabi and Rio de Janeiro airports, Aerotel Kuala Lumpur is the Group’s fourth hotel.

Program Ramai-Ramai Di Inanam

in , by YatieOwner, Friday, February 23, 2018
Program Ramai-Ramai Di Inanam.

Assalamualaikum fellas.

I nak share info, bahawasanya Dewan Bandaraya Kota Kinabalu (#dbkk) akan mengadakan "Program Ramai-Ramai Di Inanam" yang bertujuan untuk memasyarakatkan DBKK dan mengeratkan lagi silaturahim dalam komuniti terutama masyarakat luar kawasan pusat Bandaraya Kota Kota Kinabalu. Yang bestnya juga adalah - Hari Pengampunan Ver. 2 yang akan turut dilaksanakan. I kongsi detail ya. 

Karnival Belia Inovasi Tuaran 1MYC 2018

in , by YatieOwner, Friday, February 23, 2018
Karnival Belia Inovasi Tuaran 1MYC 2018. Assalamualaikum fellas. Nak share Info sempena Karnival Belia Inovasi 1MYC2018 yang akan diadakan bermula esok 24.02.2018 dan akan berakhir pada 04.03.2018. Pelbagai aktiviti akan diadakan untuk Masyarakat seluruh kota Bandaraya Kota Kinabalu, Sabah, seperti berikut:

Tempahan Tukar Header Blog | Tukar Header Blog Lagi

in , by YatieOwner, Monday, February 19, 2018
Tempahan Tukar Header Blog | Tukar Header Blog Lagi | Assalamualaikum. Hollas fellas. I tukar header lagi. Kali ni juga seperti biasa i guna khidmat fiza, pemilik blog Sihati Merah Jambu Azhafizah.Com. Hasil kerja tangan fiza memang tak pernah mengecewakan as i can see. Korang, patut cuba menempah tau. Sangat puas hati. Fiza pun jenis yang sangat teliti. Dia akan pastikan kita berpuas hati dengan apa yang kita nak, sebelum submit hasil kerja fiza dekat client. Serius. Sangat recommended untuk korang yang nak tukar header blog mahupun tukar template blog yang jenis ready made template.
Women Sports Shoes Zalora Must Have! | Assalamualaikum fellas. I lately pergi mana-mana, i lebih suka pakai sports shoes. Lebih selesa, dan orang kata lebih ranggi. Lagi pun, for me sports shoes sekarang ni, tidak ada code tertentu nak pakai dimana sekali pun kan. Semua orang bebas berfesyen sekarang. Kena bijak padankan sahaja.

Buy a Women Sports Shoes Zalora under Sports Collection
The Green Market @Klia2 | Assalamualaikum fellas. Sebelum i fly balik Sabah minggu lepas, i sempat menjamu selera dekat The Green Market Kuala Lumpur International Airport 2. What i love about The Green Market is, suasana sambil menjamu selera yang santai dan makanan jepun dan korea yang ada. Even kita tahu airport kawasan sibuk sometimes, tapi i boleh je lepak lama-lama dekat GM sementara menunggu waktu penerbangan i.
Cara Pilih Serum Yang Serasi Dengan Kulit Wajah | Assalamualaikum fellas. Kulit wajah berminyak? I dengan kulit wajah berminyak berpisah tiada. I yakin bukan i sahaja mengalami situasi ini, malah! out there, i yakin lagi ramai. Dan yang pasti, bukan sahaja wanita yang mengalami situasi ini, tetapi juga si lelaki. Tetapi kini, sila kembalikan keyakinan anda untuk berdepan dengan masalah kulit wajah berminyak - https://ohthattini.blogspot.my/2018/02/del-serum-untuk-masalah-kulit-berminyak.html. Sebab produk keluaran daripada anak tempatan sabah, Puan Sarzielawatie Samad - https://www.facebook.com/sisperapat/ ini, insyaAllah akan dapat membantu kita untuk menangani masalah ini. 
Plaza Premium Lounge Gateaway @Klia2 Must Try! | Assalamualaikum fellas. Husband i jenis kalau nak fly, dia akan make sure untuk datang awal ke Airport tau. Bukan je awal, tapi kalau boleh sehari sebelum terbang, memang akan menapak duduk dekat Airport. Gigihlah tidur dekat kerusi Airport tu. I, memang taklah. Tapi kalau terpaksa, nak ke tak nak pun, 4 jam sebelum fly tu pun da kira ok. Jangan je kena tidur kat Airport. Hehe.
Coco-Cataplana Nando's | Assalamualaikum fellas! Nando's, pengeluar ayam panggang api PERi-PERi kegemaran ramai, memulakan tahun 2018 dengan satu kejutan melalui ledakan pelbagai rasa dalam produk terkini mereka, iaitu Coco-Cataplana. Hanya ditawarkan di Malaysia dan tiada di tempat lain di dalam dunia. Nando's menyampaikan sajian menyelerakan ini untuk mengusik deria rasa warga Malaysia dengan menggabungkan sos PERi-PERi yang terkenal dengan kelapa.
Plaza Premium Lounge Kota Kinabalu International Airport | Assalamualaikum fellas. Percutian i minggu lepas ke Kuala Lumpur membuatkan i kena datang lebih awal seawal 4 jam dekat Airport. AirAsia. Dimana semua orang kini boleh terbang. Agak-agak dalam masa 4 jam tu nak buat apa? I ada fikir mungkin i kena duduk more than 4 hours jika kapal terbang tidak delayed la kan. Mata dahlah mengantuk plus tak dapat nak tidur lena sebab takut i akan ketinggalan flight. Sampai macam tu sekali :)
Adya Hotel Kuala Lumpur | Hotel Bajet Terbaik di Kuala Lumpur | Assalamualaikum fellas. Percutian i kali ini, i pilih untuk menginap di Adya Hotel Kuala Lumpur. Secara peribadi, Adya Hotel Kuala Lumpur antara hotel terbaik yang pernah i duduk menginap. Keseluruhannya, i sangat sarankan Adya Hotel Kuala Lumpur sebagai pilihan utama korang datang menginap apabila bercuti ke Kuala Lumpur.
Unveils Auspicious Celebrations Chinese New Year | 31 January 2018 - Auspicious celebrations at Le Meridien Kota Kinabalu with delicious dining offers prepared by Executive Chef Fahdrul Bin Hj. Abd Malek and his culinary team.
IMYATI CAFE, SADONG JAYA KOTA KINABALU SABAH. Assalamualaikum fellas. Berkesempatan untuk makan tengahari di Imyati Cafe kemarin bersama-sama rakan blogger sabah i, dan berkesempatan untuk menemubual pengasas Imyati Cafe iaitu Puan Yati sendiri (da sama nama dengan aku kan. hehe), dan kat sini i nak kongsikan dengan korang semua, satu tempat makan yang menarik dan pastinya memenuhi citarasa semua orang.
Assalamualaikum fello!

Entri pertama Jalan-Jalan Ke Tenom, Sabah I, adalah berkaitan.

03 Disember 2017 - Bangun pagi, subahanaAllah sejuk giler kot Tenom. Tak tahu lah berapa darjah celsius, dengan bilik hotel punya tahap sejuk, dengan hujan kat waktu subuh tadi. Kaki boleh kejang. Tips duduk hotel, pakai stokin! hehe.

Tempahan Tukar Template Blog | Ready Made Template

in , by YatieOwner, Saturday, January 27, 2018
Assalamualaikum fellas. Tukar template blog lagi. Tak. Entri ni sepatutnya da lama i nak publish. Then i try make it right now. Kot-kot ada yang rasa nak tukar template blog korang pula kan. Jadi tahulah dimana nak dapatkan service tukar template yang best. 

Diary Planner Comel From Libresse

in , by YatieOwner, Saturday, January 27, 2018
Assalamualaikum fellas. Do you people agree with me, the diary itu comel? Please agree with me! Sebab diary planner dari libresse ini so cute! i jatuh cinta the cover of. Orang cakap dont judge the book by it cover. Erk. Tak de kena mengena. By the way, ni nak share diary yang tidak dijual tapi ianya percuma, apabila korang, i mean gegirl beli tuala wanita jenama Libresse. Serius tak tipu. Tapi maybe stock limit kot. Ada 4 design, tapi i pilih yang the bunga-bunga one. Mungkin sebab dalam hati ada tanam. Mohon muntah hijau disitu. Hehe.

Maze Runner Death Cure Movie Review

in , by YatieOwner, Friday, January 26, 2018
Maze Runner Death Cure Movie Review | Assalamualaikum fellas. I dah pergi tengok maze runner death cure on 24 januari 2018 hari tu. Seperti biasa ambik sneak peak punya. Konon-konon masa tayangan sneak peak, yang tak sensitif tu mungkin tidak dipotong. Kira full movielah. Tak tahulah sapa yang cakap. Haha.
Promenade Service Apartment. Assalamualaikum fellas. My percutian sehari semalam minggu lepas, i pilih Promenade Service Apartment untuk bajet hotel i kali ini. Harga mampu milik iaitu sekitar RM70.00 hingga RM100.00 semalam. Tapi kena rajin tengok laman web Promenade Apartment tau. Sebab ada masa-masa tertentu yang mereka akan bagi harga super B murah. Macam harga yang i dapat (gambar bawa sekali), harga bilik semalam cuma RM83.00 semalam.
Assalamualaikum fellas.

kisah ini i da post on 2018, but i hope those anyone yang baca, its good for u. jangan jadi seperti kisah yang diperkisahkan ini. dan mungkin kita boleh jadikan pengajaran bersama. inshaAllah ;)

i share :)

Kredit Picture : Google

Zaman kini memang dah biasa wanita bekerja. Malah ada yang wanita mempunyai gaji lebih besar dari suaminya.

Khasiat Sarang Burung Walit

in , by YatieOwner, Wednesday, January 17, 2018
Assalamualaikum fellas. Ni namanya rezeki. Terima mama ros sebab sudi bagi sarang burung walit seketul ni. Sebenarnya i tak pernah telan benda alah ni. Nak buat macam mana dan nak makan macam mana. Mama ros aka officemate i nak bagi, i tadah dua belah tangan i menerima. Hehe. Rupanya banyak juga khasiat dalam sarang burung walit ni kan? Depa kata sarang ni terbentuk daripada air liur burung walit. Ye? Ada juga i pernah dengar tentang sarang ni. Cuma tidak pernah terfikir nak dapatkan atau nak buat apa dengan beliau. Hahaha. Google jumpalah khasiat sarang burung walit yang dikongsikan oleh rakan blogger. I share dekat sini ya. 

Jalan-Jalan ke Tenom, Sabah 1

in , by YatieOwner, Sunday, January 14, 2018
Assalamualaikum fello.

Jalan-jalan ke Tenom, Sabah kali ni dengan mama, kakak juga anak-anak buah i. Kali pertama pergi pun masa umur i 17 tahun. Itu pun pergi dengan rombongan asrama sekolah. Lama kot. Hahaha. I memang jarang travel jauh-jauh macam ni. Ok, let me share with u all perjalanan singkat i.

Hidup Seperti Kamera?

in , by YatieOwner, Saturday, January 13, 2018
Assalamualaikum fellas. Seperti biasa weekend seorang isteri yang berjauhan daripada suami. Poyo sangat kat situ. Hehe. Ok! Siapa setuju kalau i cakap hidup kita seperti kamera. Huhu. Bagi i. Ya, hidup i boleh juga diibaratkan seperti sebuah kamera. Bila kita nak ambik gambar, mesti nak fokus dengan gambar lawa-lawa kan? Begitu juga dengan hidup i dan sudah pasti dengan hidup korang juga. Yang cantik, lawa, smart mesti korang utamakan benda tu semua bila nak ambik gambar kan. Tak kiralah berapa kali nak cari angle ke apa ke. Mesti nak fokus yang lawa. Tipulah kalau sapa kata dalam kamera fon sekalipon tak de gambar more than 1k, memang tipulah kot. Hahaha.

My Nurul Homestay | Ada Apa Dengan My Nurul Homestay?

in , by YatieOwner, Saturday, January 06, 2018
My Nurul Homestay, Papar Sabah | Assalamualaikum fello.

My Nurul Homestay | Ada Apa Dengan My Nurul Homestay?

Berkesempatan bercuti-cuti Malaysia dengan keluarga baru-baru ini, konon-konon juga nak sambut new year 2018 serentak sambut birthday boy. Sepatutnya i akan pergi my nurul homestay dengan geng sabahan blogger i, namun my sista dah plan awal nak bercuti kat my nurul pula. So i tak de pilihan, dan ya i dah pergi My Nurul Homestay babe! Hahaha. (Jun, Eca, Liza, Nat jangan risau, i akan pergi juga dengan korang nanti tau :D)

2018 | Kerja

in , by YatieOwner, Tuesday, January 02, 2018
Assalamualaikum fellas.

Alhamdulillah i masih ada dekat sini. Masih wujud di tahun 2018 ini dan moga korang jangan lupakan i. Muahaha. Its tuesday tapi mood tahun baru i, be like monday blues. Pengarah is cuti and the geng dalam bilik Setiausaha Pejabat ni pun still cuti and i is mereput. Sekian. Hahaha. Dan say hi to My New Year 2018 alone just now! 
© Yatie Owner · THEME BY WATDESIGNEXPRESS