October Book Giveaway By Blog Siqahiqa

| on
Thursday, October 19, 2017
Assalamualaikum fellas. Jom follow giveaway rakan blogger kita sorang ni. Katanya bersempena dengan bulan kelahiran beliau. Hadiah berupa buku, buku kegemaran untuk dihadiahkan kepada para pemenang yang bertuah. Kot-kotlah rezeki melekat kat kita kan. Syukur alhamdulillah. By the way, untuk si birthday girl in coming maybe (tak tahu date :)). I nak ucapkan Selamat Hari Jadi, Semoga dipermurahkan rezeki, Diberikan kesihatan yang baik, Dipanjangkan usia dan Sentiasalah update blog. Hahaha. Gitu :) Ok, klik gambar kat bawah sekiranya nak joinkan diri ya :D

October Book Giveaway By Blog Siqahiqa
Giveaway berlansung selama sebulan dari 12/10/2017 - 12/11/2017

Xoxo
Love Korang!
11 comments on "October Book Giveaway By Blog Siqahiqa"
  1. Asalam..nak follow anda..nice blog..

    ReplyDelete
    Replies
    1. wssalam. boleh je follow :) tq follow :D

      Delete
  2. salam singgah dari GA yg sama. goodluck! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih sis julia :)
      good luck untuk sis julia juga ya ;D

      Delete
  3. TQ.. Jom join GA saya, anda dijemput! :D

    http://www.akuseorangtraveler.com/2017/10/tak-nak-sunyi-sepi-lagi-giveaway-by.html

    ReplyDelete
  4. TQ Yatie join GA pertama Siqah, best of luck!! :D
    Terima kasih juga atas ucapan yang diberikan. Hihi. Semoga Siqah rajin update blog lepas ni. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. sama-sama kasih :)
      best of luck untuk giveaway siqah dan blog :)

      Delete
  5. goodluck to you. i followed you here kay #509
    do come visit n follow too. hehe

    ReplyDelete

terima kasih komen ❤
komen anda sangat PG hargai! ;)

Custom Post Signature

Custom Post  Signature