Kondis Point Kiulu Sabah - Campsite and Picnic Centre

| on
Thursday, September 07, 2017
Kondis Point Kiulu Sabah! Assalamualaikum fellas. I nak sharing favourite place our family right now. Sebab da banyak kali pergi tapi tak sharing sharing pun pasal ni. Kot-kot yang berminat nak pergi hangout plan dengan keluarga kot kan. Bolehlah datang ke KampungKU sudah berjaya. Lalala. Tiba-tiba i rasa nak nyanyi. 

KONDIS POINT KIULU, TAMPARULI SABAH - Campsite and Picnic Centre
 
Kondis Point Kiulu Sabah - Campsite and Picnic Centre
Kondis Point Kiulu Sabah - Campsite and Picnic Centre

Full name i bagi. Boleh tengok mengenai Kondis Point dekat Laman Web Facebook mereka juga di SINI. Suasana yang nyaman dan segar mata memandang. Pelbagai aktiviti boleh diadakan disini selain korang rasa keluar je dari pintu kereta dan nak terjun terus masuk sungai. Hahaha. Air sungai jangan cakap. Sejuk boleh mengigil satu badan. Letak kaki dekat gigi sungai je pun da meresap sejuk kat satu badan. Apa lagi kalau da berendam dalam tu. Rasakan sendiri!

Kondis Point Kiulu Sabah - Campsite and Picnic Centre
Kondis Point Kiulu Sabah - Campsite and Picnic Centre

Jambatan ni baru siap buat tau. Last i pergi sebelum hari raya aidilfitri tak de lagi jambatan ni.

Kondis Point Kiulu Sabah - Campsite and Picnic Centre
Kondis Point Kiulu Sabah - Campsite and Picnic Centre

The View

Kondis Point Kiulu Sabah - Campsite and Picnic Centre
Kondis Point Kiulu Sabah - Campsite and Picnic Centre

The View

Kondis Point Kiulu Sabah - Campsite and Picnic Centre
Kondis Point Kiulu Sabah - Campsite and Picnic Centre

Ni namanya semangat nak mandi sampai hujan turun lebat pun gagah juga nak mandi.
Lepas family naik darat je, air sungai da mulai naik. Hujan turun dengan lebat sangat-sangat. Air da bertukar jadi warna coklat. Time ni kalau nak mandi sangat, please bercareful ya. Nampak je air tenang tapi dalam air, air deras sangat. Tak reti berenang macam i, memang lenguhlah kaki. 

Ok, itu je la i nak update pasal Kondis Point Kiulu Sabah. Dan, those yang nak pergi dan ya kat sana boleh menginap tau. Ada rumah yang comel boleh disewa dengan harga yang berpatutan. But sorry, i lupa nak tengok senarai harga. Hahaha. Dan! Please please, do contact my brother from another mother father but whe share same blood from our nenek-nenek disini:

MR. LASMIN (The Hensem Boy!) HP: 013-876 3878 | 016-845 3887

Selamat Merancang Cutian Gais!

Xoxo.
Love Korang
5 comments on "Kondis Point Kiulu Sabah - Campsite and Picnic Centre"
  1. lawanyaaa...tak pernah sampai Sabah..ada rezeki boleh jejak kaki kat sana...

    ReplyDelete
  2. kene hati2 mandi sungai. apa2 pon sabah sangat cantikk

    ReplyDelete
  3. bahaya mandi time hujan ni sebab ada kepala air but anyway, tempat ni memang cantik!

    ReplyDelete
  4. wah bestnya, bole buat cadangan tuk venue family day disni haha..kann

    ReplyDelete

terima kasih komen ❤
komen anda sangat PG hargai! ;)

Custom Post Signature

Custom Post  Signature