First Giveaway By Blog Buku Pinky!

| on
Friday, September 08, 2017
Assalamualaikum fellas. I join giveaway ni dan i nak jemput semua sekali join giveaway ni sama. Syarat pun sangat mudah. Pakat ramai-ramai join jom. Klik banner

Blog Buku Pinky
Jemput Join Semua :)

The syarat:
1.Beralamat di Malaysia.
2.Follow Blog saya Buku Pinky
3.Follow Google+
4.Buat entry ringkas dan letak banner giveaway ni serta backlink pada gambar.
5.Copy & paste URL entry korang ke dalam ruang komen.

The hadiah:
Hadiah pertama : RM30
Hadiah kedua: RM20
Hadiah ketiga:RM10
Hadiah keempat: Reload RM5
Hadiah Saguhati (5 Orang) : Bookmark magnet comel

Entry paling kreatif: RM20

Sponsor Giveaway:
Luar Teko, Mulut Orang & Amer Jaya Blog

Xoxo.
Love Korang.
32 comments on "First Giveaway By Blog Buku Pinky!"
  1. dari GA yang sama..good luck :)

    https://aztieyshana.blogspot.my/2017/09/giveaway-by-blog-buku-pinky.html?zx=4088b92bf3b320fc

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq datang singgah blog kita siti :)
      baru nak balas komen kan. ;D

      Delete
  2. Datang dari GA yang sama...Good luck..

    https://anumabdullah93.blogspot.my/2017/09/first-giveaway-by-blog-buku-pinky.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih singgah blog kita dear anum ;)
      baru nak balas komen, maaf erk :D

      Delete
  3. datang dari GA yang sama :)

    https://eyranasrin.blogspot.my/

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih singgah blog kita zuhaira ;)

      Delete
  4. Assalamualaikum. Abam Kie datang dari segmen yg sama dan terus follow blog yg cantik ini. Jemputlah ke blog saya pula. Terima kasih.

    http://www.zukidin.com/2017/09/first-giveaway-by-blog-buku-pinky.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumussalam abam kie.
      terima kasih singgah dan follow blog saya ;)

      Delete
  5. πŸ’“πŸŒΌπŸŒΈπŸ’“πŸŒΌπŸŒΈπŸ’“πŸŒΌ

    Hi ... Singgah dari segmen yang sama ... Jangan lupa join contest kat Jom Bercontest dan singgah jenjalan kat Kisah Hidup Ku ... Semoga sentiasa sihat dan dimurahkan rezeki ... Maaf lambat blog walking ...

    #jombercontest
    #kisahhidupku

    πŸŒΈπŸ’“πŸŒΌπŸŒΈπŸ’“πŸŒΌπŸŒΈπŸ’“πŸŒΌ

    ReplyDelete
    Replies
    1. hi hi. terima kasih singgah blog kita juga dear hani ;)
      alhamdulillah. semoga awak juga sentiasa sihat dan dimurahkan rezeki dan ya, saya pun minta maaf sekiranya lambat blog walking ke blog hani :D

      Delete
  6. jalan jalan singgah sini. semoga ada rezeki awak ^_^

    https://kanvasdakwat.blogspot.my/2017/09/first-giveaway-by-blog-buku-pinky.html

    ReplyDelete
  7. Hai.. Sorry lambat blogwalking tau by the way saya harap awak menang GA ni, Amin http://mija-blur.blogspot.com/2017/09/first-giveaway-by-blog-buku-pink.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih singgah melawat blog kita dear erni :)
      alhamdulillah belum ada rezeki untuk menang. hehe :D

      Delete
  8. Singgah sini...good luck ya..
    http://seindahcerita.blogspot.com/2017/09/first-giveaway-by-blog-buku-pinky.html

    ReplyDelete
  9. selamat pagi , singgah dari GA yg sama .

    http://thezafirahnazri.blogspot.my/2017/09/first-giveaway-by-blog-buku-pinky.html

    eh , keputusan GA dah keluar . dah tahu ke ? hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih singgah melawat dear zafirah :)

      Delete

terima kasih komen ❤
komen anda sangat PG hargai! ;)

Custom Post Signature

Custom Post  Signature