21 August 2017

My 2ND Laptop HP Mini Dengan Harga Mampu Milik

Assalamualaikum fellow. Finally i da ada laptop sendiri. Yahoo! Rasa nak bagi satu alam semesta. Da kenapa pula kan. Hehe. Maka dengan ini, hopely! dapatlah i update apa yang patut dalam blog ni. Kesian blog bersarang labah-labah da kalau tengok betul-betul.

My 2ND Laptop HP Mini Dengan Harga Mampu Milik

Laptop i? K, i update pasal laptop i la kan. Kot-kot ada yang berminat nak tahu lebih lanjut, boleh PM i tepi sikit.

2ND LAPTOP DENGAN HARGA RM400.

Itu dia. setakat ni, i hanya mampu beli laptop 2nd. Dan, i dapat harga RM400. HP MINI LAPTOP 5101. Ni kawan i tolong cari. Memandangkan beliau kerja dekat Jabatan Komputer kat office i. Then, i minta tolong dapatkan sejenis laptop yang comel, cute, kiut, miut, senang i bawa ke sana ke sini, dengan bajet yang i hanya mampu dan tak membebankan i dan yang penting, wifi ok dan i blog update blog dan juga i boleh edit template blog i dan others blogger yang memerlukan kerja i. Simple.

So? ada yang berminat? Maaf erk. Sekitar Kota Kinabalu, Sabah je la boleh dilayan. Hahaha. Other negeri mungkin i kena asking my friend pula. InshaAllah.

So! i super eksited sebenarnya nak update blog lepas dan selepas ini. Jangan tak komen entri i, sudahlah ye? Hehe.

Xoxo.
Love Korang!

8 comments:

  1. bestnya! Murah giler... Bleh la slalu update nanti! hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe. inshaAllah boleh da lepas ni. hahaha

      Delete
  2. Laptop 2nd boleh dapat murah2..mmg rege 400 ke bawah..area seremban dan sewaktu dengannya boleh roger i..hehe..nak format servis segala mak bapak pun boleh..repair printer pun boleh...hehe..opsss....terpromote pulak..maaf yer tuan blog...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe. tak pe. kalau ada yang tercari-cari, ar bolehlah contact afiqah kan :)

      Delete
  3. ndak lagging babe?..berbaloi tu if only rm400.

    ReplyDelete
    Replies
    1. lagging juga, namun oklah setakat dua hari pakai dan if ndak puas hati lagi, memang tukar again lah ni :D

      Delete
  4. wahhh.. tahniah yati! lepas ni bleh berblogging sakan lah ya

    ReplyDelete

terima kasih komen ❤
komen anda sangat PG hargai! ;)