its www.yatieowner.com official

| on
Wednesday, August 30, 2017
Its www.yatieowner.com official! Assalamualaikum fellas. Syukur alhamdulillah. Finaly i terjebak juga pakai domain dot com ni. Terima kasih kepada partner in crime i kerana saranan merekalah i terjebak sama. Junzie, Eca. Thanks so much. Finaly i akhirnya merealisasikan impian i selama ini. Lepas ni, kita tunggu Liza lagi pakai dot com sama tau. Haha. Lepas ni baru semangat sikit nak menulis nampaknya. Hahaha.

YatieOwner.com

its www.yatieowner.com official

Yup. its Me. i da lama sangat nak pakai dot com ni. Cuma tak tahu macam mana nak buat, dan tak tahu langsung mengenainya. Dulu ingat pasang dot com ni nak blogger yang femes amos bagai. Then mesti bayaran untuk pasang tu mahal dan mungkin banyak prosidur ke apa ke kan. Rupanya tak langsung. Bayaran sangat murah ya. Dan prosidur pun sangat senang. Admin yang buat blog i pun Ya Allah, baiknya. Sopannya. Hahaha. By the way, i share dengan korang tau pasal ni. Then if korang berminat nak dapatkan, then just whatsapp. Sangat senang.

Beli Domain Dot Com Murah
Hosting Rajawali,
Kota Kinabalu Industrial Park,
Kota Kinabalu, Sabah Malaysia.
Whatsapp : +60 12-859 0020
Masa pertukaran blogspot ke dot com 10 minit sahaja
Bayaran : RM60.00 (Setakat i punya blog. Mungkin akan berubah mengikut permintaan)

Done. i da share. Jangan cakap i tak share tau. Then, till now maybe? I tengah bersemangat nak selongkar blog ni. Hahaha.

Xoxo.
Love Korang!
3 comments on "its www.yatieowner.com official"
  1. Yeayyy...finally...selamat ber Dot Com....hehe

    ReplyDelete
  2. Alhamdulillah Tahniah Kak Yatie :)
    Lepas nie kena rajin dah update hehe~

    ReplyDelete
  3. wah tahniah yatie, smoga mood blogging mbuak2 slps ada domain sndiri..smngt2 tu lain dr yg lain kan..hihih

    ReplyDelete

terima kasih komen ❤
komen anda sangat PG hargai! ;)

Custom Post Signature

Custom Post  Signature