its www.yatieowner.com official

in , by YatieOwner, Wednesday, August 30, 2017
Its www.yatieowner.com official! Assalamualaikum fellas. Syukur alhamdulillah. Finaly i terjebak juga pakai domain dot com ni. Terima kasih kepada partner in crime i kerana saranan merekalah i terjebak sama. Junzie, Eca. Thanks so much. Finaly i akhirnya merealisasikan impian i selama ini. Lepas ni, kita tunggu Liza lagi pakai dot com sama tau. Haha. Lepas ni baru semangat sikit nak menulis nampaknya. Hahaha.

Merdeka! Merdeka! Blogger Contest

in , by YatieOwner, Friday, August 25, 2017
Merdeka! Merdeka! Merdeka!

Assalamualaikum. Hallo fellas!

Sebelum i pergi lanjut, i nak ucapkan Selamat Menyambut Hari Kemerdekaan Malaysia yang Ke-60 Tahun untuk semua rakyat Malaysia. Walau dimana juga berada semestinya. Selamat hari Kemerdekaan Malaysia!

My 2ND Laptop HP Mini Dengan Harga Mampu Milik

in , by YatieOwner, Monday, August 21, 2017
Assalamualaikum fellow. Finally i da ada laptop sendiri. Yahoo! Rasa nak bagi satu alam semesta. Da kenapa pula kan. Hehe. Maka dengan ini, hopely! dapatlah i update apa yang patut dalam blog ni. Kesian blog bersarang labah-labah da kalau tengok betul-betul.

Howdie Fellow!

in , by YatieOwner, Thursday, August 17, 2017
Assalamualaikum fellas. Omgee! Lamanya tak merapu dalam blog ni. Kesian kat blog. Harap sangat-sangat ianya sentiasa terupdate. Namun apakan daya. I hanya mampu melihat sahaja. Itu pun sempat juga tukar template. Hehe.
© Yatie Owner · THEME BY WATDESIGNEXPRESS