Iftar Sabahan Blogger 2017

17 June 2017

Iftar Sabahan Blogger 2017 | Assalamualaikum fellas.

Itu dia. Tadi telah berlangsungnya Iftar bersama rakan-rakan blogger Sabah i di Bies Kitchen, Karamunsing Capital Kota Kinabalu. Alhamdulillah, akhirnya our plan menjadi juga. Huhu!

Iftar Sabahan Blogger 2017

Update From Yesterday Entri bout this :D

IFTAR SABAHAN BLOGGER 2017

Date : 16.06.2017 (Jumaat)
Venue : Bies Kitchen, Karamunsing Capital, Kota Kinabalu, Sabah

Antara aktiviti:

1. Makan - makan
2. Sembang - sembang
3. Exchange Gift antara blogger and blogger
4. Cabutan bertuah
5. Tetiba ada tambahan 2 item for cabutan bertuah
6. Tetiba ada gift dari i untuk semua blogger termasuklah husband - husband blogger yang datang.
7. Sesi bergambar dengan jayanya, juga bergambar bersama tuan punya Bies Kitchen.
8. Balik. Hahahaha.

Sabahan Blogger Yang Hadir:
1. http://www.jun-zie.com
2. http://www.ecadwinkyasha.com/
3. https://mrsyatie.blogspot.com
4. http://lizaizara.blogspot.my/
5. https://nnizati.blogspot.my
6. http://shumie-dz.blogspot.my/
7. http://inikisahtia.blogspot.com
8. http://www.syuhadasalleh.my
9. http://ciknurul23.blogspot.com/

Biar Gambar Berbicara

Iftar Sabahan Blogger 2017
Starting from Jun-Zie cabut nama for exchange gift :)

Iftar Sabahan Blogger 2017
Then hadiah bertukar, daripada Jun-Zie ke Nurul :D

Iftar Sabahan Blogger 2017
Then Tia aka Yuyu Zulaikha (Hehe) bertukar hadiah ke i la siapa lagi. hehe

Iftar Sabahan Blogger 2017
Then Kak Mia bertukar hadiah dengan Liza aka Si Puteri Bunian. Hehe.

Iftar Sabahan Blogger 2017
Ar. Ni yang part yang membingungkan. Kekeke. While cabutan tiga nama hanya tinggal mereka, then decide, antara mereka sahaja yang bertukar hadiah without cabut nama. Macam mana tu? Hehe.

Iftar Sabahan Blogger 2017
Selesai Exchange Gift. Ke Aktiviti Cabutan Bertuah pula.
Starting from Nat. Syukur Alhamdulillah, rezeki nat :)

Iftar Sabahan Blogger 2017
Then cabutan bertuah rezeki untuk Tia pula.
Baby syukur tak meragam sangat kan tia :)

Iftar Sabahan Blogger 2017
Next cabutan bertuah dapat ke Syuhada :)

Iftar Sabahan Blogger 2017
Then cabutan bertuah dapat ke Nurul :)

Iftar Sabahan Blogger 2017
Ar ni tetiba ada tambahan dua item for cabutan bertuah.
Dan of course lah me bertuah dapat tudung Amaris daripada Liza :D
Yahoo!

Iftar Sabahan Blogger 2017
Cabutan bertuah ke dua :D
Sambal Ketuk daripada Syuhada dapat kat Liza. 
Pergh meleleh tengok. Belum lagi rasa :D

Iftar Sabahan Blogger 2017
Yup its for me! hahaha.

Iftar Sabahan Blogger 2017
minyak wangi daripada tia the blogger. terima kasih tia.

Iftar Sabahan Blogger 2017
from blogger to bloggers.
later i talk pasal Bies Kitchen ya ;)
  
Xoxo.
Love Korang

11 comments

  1. Replies
    1. bahagia dengan makanan dan cabutan dapat tudung 😆❤️

      Delete
  2. Wahh ^^ Thanks for those yg plan smua nie..
    Lain kali join lgi hehe

    ReplyDelete
  3. wahh sangat laju update. saya suka saya suka xD

    ReplyDelete
    Replies
    1. suka kan? jadi sila dan mohon update cepat :D

      Delete
  4. Replies
    1. hahaha. kan. mohon next gather pula engko dapat ye ;)

      Delete
  5. seronoknya berbuka beramai-ramai bersama blogger :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Seronok A'a :) first time berbuka dengan depa, dan yang best macam da kenal 10 tahun :D

      Delete

For coming and comment, thank u ya ♥ ;)

Thanks for Droping By! ;)

© Yatie Owner