17 June 2017

Bies Kitchen Karamunsing Capital Kota Kinabalu, Sabah

Iftar Sabahan Blogger 2017 | Assalamualaikum fello. Kesinambungan daripada entri i sebelum ini iaitu Iftar Sabahan Blogger, kali ni i nak share Restoran yang kitaorang pergi. Called Bies Kitchen. Menghidangkan pelbagai jenis makanan kampung, kuih muih, air yang sedap i cakap dan juga pencuci mulut tersedia. While i tengah draft tentang ini, i telan liur da ni. Hahaha. Which is, is teringat ketam kat situ. Sedapppp. Tanya blogger lain berapa banyak ketam i makan dan telan dengan Eca. Kekeke. Mari, biar gambar berbicara ye.




























 
ni kek beli sendiri. sponsor by Kak Pip The Blogger ;)

i tak mampu nak cakap apa, sebab semuanya sedap.
sedap, selesa dan owner pun sporting giler.

for those yang nak ke sana bersempena dengan Bulan Ramadhan ini,
ni nak bagitau semua bahawanya sepanjang Bulan Ramadhan ini, Bies Kitchen memberikan harga untuk all this makan seperti berikut:

RM20.00 (Dewasa)
RM10.00 (Kanak-Kanak)
0138677588 (KAK BIE)
Tempat : Karamunsing Capital, Kota Kinabalu Sabah 
 
But untuk makluman semua juga, sila hubungi KAK BIE untuk tempahan awal,
sebab semua tempat cepat PENUH.

i tak tipu, sebab we pun hampir-hampir tak dapat tambahan meja dan kerusi. uwargh!
Selamat Berbuka Puasa Semua
 
Xoxo.
Love Korang!

9 comments:

  1. Murahnya harga dia. Sedap Pula tu

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan. mana nak dapat harga murah plus sedap macam ni ^^

      Delete
  2. menu sedap-sedap tu.harga pun murah.

    ReplyDelete
    Replies
    1. yup A'a. berbaloi sangat berbuka kat sini ^^

      Delete
  3. dan beta mereput teda gmbr makann sdiri xD

    ReplyDelete
    Replies
    1. babe. i ok je pakai gambar i yang ambil :) use saja babe. hehe

      Delete
  4. hi PG lama betol xsinggah drop komen.. hehe. semua makanan sedap2. mana entri baru

    ReplyDelete

terima kasih komen ❤
komen anda sangat PG hargai! ;)