Selamat Hari Raya Aidil Fitri Dunia!

in , by YatieOwner, Thursday, June 22, 2017
Assalamualaikum fellas!

Dikesempatan ini, i nak ucapkan Selamat Hari Raya Aidil Fitri, Maaf Zahir dan Batin untuk semua kengkawan blogger i dimana sahaja berada even yang berada di hujung dunia sekalipun. We share hari yang sama, kan? :)
Selamat Hari Raya Aidilfitri, 
Maaf, Zahir dan Batin ya ;)

Selamat Hari Raya Aidil Fitri Dunia!


Toodles!
Iftar Sabahan Blogger 2017 | Assalamualaikum fellos.

Kesinambungan daripada entri i sebelum ini iaitu Iftar Sabahan Blogger, kali ni i nak share Restoran yang kitaorang pergi. Bies Kitchen. Menghidangkan pelbagai jenis makanan kampung, kuih muih, air plus pelbagai jenis pencuci mulut. I share.

Iftar Sabahan Blogger 2017

in , , , , by YatieOwner, Saturday, June 17, 2017
Iftar Sabahan Blogger 2017 | Assalamualaikum fellas.

Itu dia. Tadi telah berlangsungnya Iftar bersama rakan-rakan blogger Sabah i di Bies Kitchen, Karamunsing Capital Kota Kinabalu. Alhamdulillah, akhirnya our plan menjadi juga. Huhu!
Assalamualaikum pembaca. Hijab Style bukan lagi satu gaya yang asing di Malaysia, kan. Malah makin hari makin ramai yang mengenakan hijab. Sudah tu, siap berhijab style lagi.

Sebut pasal Hijab Style, kat sini i nak kongsikan koleksi daripada Zalora, called Zalora Raya 2017. Dimana pada tahun ini, Zalora telah menjadi tuan rumah kepada beberapa koleksi eksklusif daripada para pereka yang tidak asing lagi seperti Kree, Pikat KL, Calacara, Mermaid Luxe, Kami Idea, Minaz, FZK, Lubna, Petra; hijab brands by Ilham Echenta, Naelofar dan mumu; and designer collaborations with LYNDARAHIM, Syomirizwa Gupta, Tsyahmi dan juga Tom Abang Saufi.

Dekorasi Hari Raya Yang Simple

in , , by YatieOwner, Wednesday, June 07, 2017
Assalamualaikum fellas! i bab-bab deco rumah ni memang i suka. Bukan takat kat rumah punya deco, kat office pun i boleh deco. Kalau da start deco, memang akan terus mendeco. Sebut pasal deco ni, i da terbayang beberapa benda nak deco untuk persediaan hari raya yang akan bakal tiba ni kat rumah mama. Rumah mama tak lah besar sangat. Nak kemas ke deco apa-apa ke, senang sajalah kiranya.

Women Shoes That Are Perfect For Work

in , , by YatieOwner, Monday, June 05, 2017
Assalamualaikum fellas. Wanita dan kasut memang tidak dapat dipisahkan. Siapa setuju? I setuju. Sebab i minat membeli kasut dan i jenis yang sangat memilih kasut untuk keselesaan kaki sendiri. I yakin korang juga macam i.

Tahu tak korang. Terutamanya para wanita. Kasut memainkan peranan yang sangat besar dalam membentuk jati diri kita dan sudah pasti kasut juga one off cara meningkatkan keyakinan diri kita. Terutamanya ketika bekerja.
© Yatie Owner · THEME BY WATDESIGNEXPRESS