Royal Expert Product Review

22 May 2017

Assalamualaikum. Hallo.

i pakai produk ni tau. Since last year, dalam bulan november 2016. Sebelum itu, i pakai Safi Balqis White Trilogy - Pek Orange sebelum itu, pakai Nutox. Sekarang ni pula, i tukar lagi pakai produk Royal Expert. Ambik, semua i nak pakai. Haha.

Royal Expert Product Review

Royal Expert Whitening Soup - RM11.00 (Mengikut Laman WEB RE)

Royal Expert Product Review

Royal Expert Facial Cleanser - RM18.00 (Mengikut Laman WEB RE)

Royal Expert Product Review

Royal Expert BEST SELLER Whitening Cream - RM125.00

Ini bukan review berbayar ya. Tapi kalau ada yang nak offer i review berbayar, bolehlah email ke PM tepi ke. InshaAllah, kita deal sampai menjadi. Haha. So, itulah 3 benda yang i pakai for the produk Royal Expert ni. Thank god juga kulit i jenis tiada masalah dengan any produk yang i pakai sebelum-sebelum ini. So korang, yang nak try guna this kind of product, bolehlah dapatkan dimana-mana box store i think maybe ada. (Artikel ni i dah edit semula ya).

Xoxo.
Love Korang!

10 comments

  1. Jejaka kacak macam saya boleh pakai kah??? hehe..

    ReplyDelete
  2. Mcm best pula...
    Nnt mcm mau try tu pencuci muka...

    ReplyDelete
  3. aku pernah pakai pencuci mukanya tu.. tp xngam kali sama aku, kering muka ku terus

    ReplyDelete
    Replies
    1. oh i see. kita kalau pakai sesuatu produk, then tak ngam, jangan cari pasal nak teruskan pakai kan? kang jadi apa-apa, ar susah nanti :)

      Delete
  4. Klau ngam cma kulit muka better teruskan

    ReplyDelete

For coming and comment, thank u ya ♥ ;)

Thanks for Droping By! ;)

© Yatie Owner