21 May 2017

Prego17 Campaign - March Cpuv BE Nuffnang 2017


Assalamualaikum fellas. Masih ada yang update pasal Cpuv BE Nuffnang ke? Tau ada, tapi korang tak buat? Haha. Macam i la tu. i punyalah lama tak cerita pasal nuffnang ni. Nasib nuffnang tak merajuk banyak. Kalau tak, memang tak kasi langsung iklan nuffnang kat i. Nanti i pula sedih. Nangis tepi bucu katil pula. Kan? Hehe.


Sumber dan kredit : prego123


Ok. by the way, itu dia masih ada iklan yang masih on going kat blog i. Syukur alhamdulillah daripada tiada langsung kan.  Bersempena kempen Prego17. Prego memang sedap. Serius tak tipu. Alamak. Terliur pula tengok spageti tu kan. Adui. Kena cari juga ni. Terima kasih Nuffnang!

Xoxo.
Love Korang.

4 comments:

  1. Bestnya ada cpuv nuffnang....
    Blog mrs pip mmg berkurun sudah teda cpuv....
    Nangis la kalau begini...

    ReplyDelete
    Replies
    1. alamak. kenapa tiada tu mrs pip. kena buat something tu mrs pip. cuba update survey :)

      Delete
  2. blm sa apply nuffnang ni babe.

    ReplyDelete
  3. merajuk suda cma nuffnang haha

    ReplyDelete

terima kasih komen ❤
komen anda sangat PG hargai! ;)