Pekeliling Waktu Bekerja di Bulan Ramadhan 2017

| on
Tuesday, May 16, 2017
Pekeliling Waktu Bekerja di Bulan Ramadhan Bagi Penjawat Awam 2017 | Assalamualaikum fellas. Itu dia. Siapa penjawat awam da dapat pekeliling waktu keluar pejabat sepanjang bulan ramadhan untuk tahun ni, sila PM i please. Nak plan bazar mana nak pegi. Hahaha.

Pekeliling Waktu Bekerja di Bulan Ramadhan 2017

PEKELILING WAKTU BEKERJA DI BULAN RAMADHAN 2017

Ada seminggu something lagi kan nak puasa.
Da plan ke menu apa nak masak sepanjang ramadhan ni? ;)

Xoxo.
Love Korang!
8 comments on "Pekeliling Waktu Bekerja di Bulan Ramadhan 2017"
  1. Tak keluar lagi kan pekelilingnya..Dapat balik awal setengah jam pun dah okay..

    ReplyDelete
    Replies
    1. aháh tak keluar lagi. tapi kat office PG, da ada pegawai i tu buat surat untuk ini :)

      Delete
  2. Belum kluar kah?

    Tapi jabatan sy sdah ada wp4 5 dan 6..boleh apply utk bulan puasa nnt

    Huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Rasanya belum. Sebab da 2, 3 kali juga cek JPA punya website :)

      Delete
  3. best nya pjawat awam ! =D ju pnya pun blm kluar, tp besa company kasi balik jam 4 . kira ok la.. senang atur masa mau masak d ruma

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan. tak la rushing mo balik kan ju. nak singgah bazar pun sempat juga ;)

      Delete
  4. bkn masih terpakai pekelilling tahun lepas ke

    ReplyDelete
    Replies
    1. selalunya akan sama juga dengan tahun-tahun sebelum. but mungkin ada perubahan. jadi, itulah kita akan tunggu juga pekeliling yang baru untuk rujukan :)

      Delete

terima kasih komen ❤

Custom Post Signature

Custom Post  Signature