Pekeliling Waktu Bekerja di Bulan Ramadhan 2017

16 May 2017

Pekeliling Waktu Bekerja di Bulan Ramadhan Bagi Penjawat Awam 2017 | Assalamualaikum fellas. Itu dia. Siapa penjawat awam da dapat pekeliling waktu keluar pejabat sepanjang bulan ramadhan untuk tahun ni, sila PM i please. Nak plan bazar mana nak pegi. Hahaha.

Pekeliling Waktu Bekerja di Bulan Ramadhan 2017

PEKELILING WAKTU BEKERJA DI BULAN RAMADHAN 2017

Ada seminggu something lagi kan nak puasa.
Da plan ke menu apa nak masak sepanjang ramadhan ni? ;)

Xoxo.
Love Korang!

8 comments

  1. Tak keluar lagi kan pekelilingnya..Dapat balik awal setengah jam pun dah okay..

    ReplyDelete
    Replies
    1. aháh tak keluar lagi. tapi kat office PG, da ada pegawai i tu buat surat untuk ini :)

      Delete
  2. Belum kluar kah?

    Tapi jabatan sy sdah ada wp4 5 dan 6..boleh apply utk bulan puasa nnt

    Huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Rasanya belum. Sebab da 2, 3 kali juga cek JPA punya website :)

      Delete
  3. best nya pjawat awam ! =D ju pnya pun blm kluar, tp besa company kasi balik jam 4 . kira ok la.. senang atur masa mau masak d ruma

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan. tak la rushing mo balik kan ju. nak singgah bazar pun sempat juga ;)

      Delete
  4. bkn masih terpakai pekelilling tahun lepas ke

    ReplyDelete
    Replies
    1. selalunya akan sama juga dengan tahun-tahun sebelum. but mungkin ada perubahan. jadi, itulah kita akan tunggu juga pekeliling yang baru untuk rujukan :)

      Delete

Hi, Awak ;)

Yup. Thanks for coming by on my blog and comment on my article too ya.

And. Ya, sorry to say, i will deleted any comment yang tidak menjurus kepada article i kot.
For our safety and SPAM on my blog juga tau ;D

Thanks with ♥ ;)

Latest on Instagram

Thanks for Droping By! ;)

© Yatie Owner