Tips Blogspot : Blogwalking

30 April 2017

Assalamualaikum fellas!

Rasanya i pernah share tips blogspot yang paling mudah iaitu Blogwalking ni. Rasanyalah kot. I pun taklah rajin sangat nak selongkar entri-entri lama sebenarnya. Dan, sebenarnya for newbie yang baru nak berjinak-jinak dengan blog ni, tips ni paling mudahlah kalau awak-awak nak dikenali atau mungkin awak nak cuba untuk menjana pendapatan menggunakan blog maybe? :)

Tips Blogspot : Blogwalking
credit: google

Tak Nak Dikenali?

Buat blog dan tak nak dikenali? Erk, ada je kot. i lah. Haha. Blog macam teda-teda bah. Ada hati nak dikenalikan. Haha.

Tak Nak Dikenali Tidak Mengapa. Tapi Penting Untuk Nak Jana Income.

Erk? Saya tulis blog bukan niat nak jana income pun.

Oh Ok. Ya juga.

Ada juga yang buat blog sebenarnya untuk personal diary je kan.

Macam i la dulu. Buat blog sebab nak tulis kisah hidup i. Lain-lain i tak pernah terfikir. Nak jana apa benda ke apa ke. Tak de orang tahu blog i pun tak pe. I tak kisah. Ok. Itu dulu.

But now, i buat both. For diary and the same time, try untuk jana pendapatan.

So how about awak newbie? Blog for personal atau untuk jana pendapatan? Atau both?

Jangan lupa blogwalking tau :)

Xoxo.
Love Korang!

4 comments

  1. baik.!.saya blogwalking ke blog awak la nie..hahaa..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha. terima kasih blogwalking kat sini ya ;)

      Delete
  2. InsyaAllah sentiasa ziarah blog kawan-kawan...sama ada tinggal jejak atau silence reader..

    ReplyDelete
    Replies
    1. InshaAllah. terima kasih datang ziarah blog PG juga PC :)

      Delete

Hallo kamu ;)

For coming and comment, thank u ya ♥ ;)

Thanks for Droping By! ;)

© Yatie Owner