25 April 2017

Reward - Jom Beli Emas!

Assalamualaikum Fellas. i tak reti bab-bab harga emas sebenarnya. When my sister told me that pegi tengok dekat kedai emas, tengok nilai 916 yang the kedai-kedai gantung tu, then tengok if 916 - 184, that mean emas tu murah. Which is, if more than 184, harga emas da mahal. Omaigad! I cant imagine how i so tak la berpengalaman bab-bab membeli barang kemas. Kan? Hahaha.

Abaikan that SO was me. Reward beli emas ni tak plan sebenarnya. Kebetulan nampak dekat facebook, ada page ni buat KUTU EMAS. I terus beranikan diri text her and ya, finally my turn! punyalah berani gagahkan diri ambik risiko beli barang kemas secara online. Sedangkan therefore, my sister bagitau yang ada kawan seoffice beliau kena tipu dengan hamba Allah ni dekat facebook gara-gara beli barang kemas. Ok, itu memang scary la kan. But mungkin lain orang, lain caranya kan. I tak nak sebut sapa-sapa, but then kalau meniaga tu, mohonlah buat cara yang betul untuk meniaga. Janganlah buat orang macam tu kan. Macam mana sekiranya terkena dekat batang hidung sendiri? Nangis juga kot kan.

Reward - Jom Beli Emas!

Yahoo! Itu dia gelang kaki emas i da sampai. Takut juga tak sampai-sampai sebenarnya. Namun syukur alhamdulillah. Kiranya peniaga emas online yang i kenal ni, jujur dan boleh dipercayailah. Amin. Dan, if korang nak try to main KUTU EMAS macam i, bolehlah PM i ya. Nanti i share :)

Xoxo
Love Korang!

2 comments:

  1. singgah pagi selasa
    hari ini bz sangat2
    x dan nk blogwalking
    anyway anum drop here first ya

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih touch down kat sini anum :D

      Delete

terima kasih komen ❤
komen anda sangat PG hargai! ;)