Reward - Jom Beli Emas!

25 April 2017

Assalamualaikum Fellas. i tak reti bab-bab harga emas sebenarnya. When my sister told me that pegi tengok dekat kedai emas, tengok nilai 916 yang the kedai-kedai gantung tu, then tengok if 916 - 184, that mean emas tu murah. Which is, if more than 184, harga emas da mahal. Nampak sangat tak reti maths kan.

Reward - Jom Beli Emas!

But yang ni i beli online. Kira percaya giler la dekat peniaga emas online. Seriau juga sebab ada juga dengar pengalaman orang yang membeli barangan kemas secara online, sudah bayar tapi barang pula tak sampai kat tangan. Memang pergh lah i cakap. Sumpah nak kena maki peniaga macam ni.

Xoxo
Love Korang!

2 comments

  1. singgah pagi selasa
    hari ini bz sangat2
    x dan nk blogwalking
    anyway anum drop here first ya

    ReplyDelete

For coming and comment, thank u ya ♥ ;)

Thanks for Droping By! ;)

© Yatie Owner