Good Luck UPSR Candidates!

05 September 2016

holla fellas. PG nak ucapkan Selamat Menduduki Peperiksaan UPSR buat adik-adik blogger PG yang mendudukinya bermula hari ini. Juga buat anak buah PG cheche tu. Beberapa hari ni nampak sangat effort dia kat situ, belajar last-last minute. Banyak tanya juga kat PG. Tapi tau-tau je lah, PG da lama melepasi UPSR ni. Mana yang PG tahu, english maths few thing, PG sharelah juga. As long PG jawap pertanyaan dia. Sekurang-kurangnya dia tahu kita support dia belajar dan bakal menduduki peperiksaan yang besar macam ni. Kan? Ar korang tu kalau ada adik-adik yang duduk UPSR tahun ni, anak ke apa ke kan, please support them. Tak tahu nak jawap persoalan pada soalan mereka pun tak pe. But as long awak support adik, anak, for sure depa akan lebih bersemangat nak hadapi UPSR ni :)


Good Luck UPSR Candidates!
Good Luck UPSR Candidates! 
good luck cheche [kanan]. good luck jiran [kiri]

babu yang nebes :D

xoxo.

8 comments

For coming and comment, thank u ya ♥ ;)

Thanks for Droping By! ;)

© Yatie Owner