Mereput Kat Office!

29 August 2016

holas! aircon dekat office ni boleh buat aku mereput kat tempat duduk sorang-sorang.

Mereput Kat Office!

mereput kat office, terjumpa gambar lama i dekat Lost World of Tambun, Ipoh Perak!. orang tak de keja memang macam ni. ;P

by the way! selamat hari isnin dan salam kemerdekaan korang! sehari lagi kerja dan cuti on wednesday kan. yahoo! i da make a list kdrama nak tawaf nanti. hehe.

xoxo.

2 comments

  1. Jalan² petang...
    amboi...dah list dah ya nak tgk drama apa..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe. cuti sehari je, tapi listing macam cuti seminggu :D

      Delete

For coming and comment, thank u ♥ ;)

© Yatie Owner