Tips Ramadan

07 June 2016

untuk merehatkan fizikal dan mental anda secukupnya, pastikan anda tidur dalam 6-7 jam sehari. kerana tidur yang mencukupi akan membuatkan anda lebih produktif keesokannya ❤️

Pakcik google pinjam gambar.

betul. make sure korang dapatkan tidur yang mencukupi dan berkesan tau. berkesan maksud esok bangun pagi segar. minda pun sejuk je. fikir pun positive je. hidup pun lancar je. trylah. jom tidur awal starting malam ni.

tapi. tapi. masalah juga kalau jenis yang memang tak dapat tidur seawal jam kan? macam PG. uwargh! kadang tengahmalam, masuk awal subuh baru mata nak terlelap. memang tidur yang tak berkesanlah kan? T_T. masalah betul juga time puasa macam ni. kena bangun subuh, masak. bayangkan PG baru nak masuk tidur jam satu pagi. then kena bangun semula pukul tiga pagi. lepas tu memang tak boleh nak tidur la kan. sat lagi tidur semula lepas sahur, confirm ada yang terlajak sampai ke pagi. ar stressnya! oh tak. dugaannya kat situ. ty

by the way. korang ada tak, tips mudah tidur? please please share dengan PG pleaseeeee ;( 
da jom tidur :)

Toodles.

Post a Comment

For coming and comment, thank u ya ♥ ;)

Thanks for Droping By! ;)

© Yatie Owner