Aplikasi Whatsapp Blank / Hang

25 May 2016

Assalamualaikum hallo fellas!

Kemarin punya cerita, tiber aplikasi whatsapp i blank/hang. Tak tahu korang punya macam mana. But i perasan benda ni betul, sebab si erazfadli tu ada post benda yang sama pasal tajuk i tu. Tak lama tadi pagi, officemate i yang baru beli iPhone 6 plus sebesar gedebak tu pun sama kena. Meraung-meraung depan i nak minta tolong solve kan. Haha.

Aplikasi  Whatsapp Blank / Hang

Whatsapp Blank / Hang, apa nak buat? baca kat sini:
cara kembalikan whatsapp iphone bila blank / hang

Cara i FIX kan?
Uninstall dan install semula aplikasi.
Senang.


Toodles!

10 comments

  1. X pernh lgi plak trjdi..yg pasti kna lbh hati2 lps ni.tpi lya still guna samsung lgi

    ReplyDelete
  2. uish kalau jadi kat kite boleh sakit jantung ni. Iphone bukannya murah T.T

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan. hahaha. baru aps whatsapp. kalau aps lain, macam mana pula ;D

      Delete
  3. Duhhh pedihnya. beli mahal2 tetiba hang :')

    ReplyDelete
  4. ohhh.. patut kawan cakap dia tak mo update WhatsApp, takut blank.. SN dah update, tapi tak blank or hang so far.. ^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. syukurlah tak kena kan. mungkin tengok jenis fon kot SN ;)

      Delete
  5. Selagi ciptaan manusia...takde hebat mana... Tapi ada org yang guna iphone ni (tak semua) terlalu bangga dan bermegah... Huhu...

    Setakat ni sy guna Android tak pernah lagi jadi.. Harap tak terjadi... Insha Allah..

    ReplyDelete

For coming and comment, thank u ya ♥ ;)

Thanks for Droping By! ;)

© Yatie Owner