Waktu Subur Wanita Tu Bila Masa?

27 March 2016

kalau tanya i, memang i akan angkat dua belah bahu tanda tak tahu. sumpah memang tak tahu dan tak pernah nak ambik tahu pun. sampai macam tu sekalikan. bila kengkawan office sibok citer pasal waktu subur depa tu bila masa, i silent tepi meja. bukan tak berminat. tapi i memang tak reti. kejap je depa bagi faham, dan i akan blur. paling-paling i akan kata, 'korang citer apa ni?'. dan that why kot sampai sekarang i tak hamil-hamil. sobsob.

honest. i jenis manusia yang memang tak jaga diri sendiri kot. maksud i. my body. i period, that time perlu jaga kebersihan je. kesihatan to my body, i rasa i ok saja. sedangkan semasa waktu period tu, kesihatan perlu sama dijaga. contoh jangan ambik minuman sejuk. kang darah beku wat ever. kan? nak-nak lagi da nikah kawen. suami jangan cakaplah. bising sampai kesudah. awatlah bini aku ni degil semacam. saitonanhirojin da duduk dalam badan ke apa. hehe.

abih period. da sudah. waktu subur ke tak subur subahanaAllah lagilah tak tahu. Ya Allah. malu sungguh ni. kata perempuan. wanita. tapi waktu subur ke tak diri sendiri lagilah tak tahu. sob. maaf erk. ni pengakuan jujur sesangat. tak pa. as long belum terlambat nak ambik tahu dari tak nak ambik tahu kan.

korang macam mana? ada jenis spesis manusia macam PG ke? ar. kalau kita sama. meh nak bagitau kat korang semua. OVATEL. sejenis makhluk yang memberitahu kita para perempuan, para-para wanita waktu subur kita. dimana apabila menggunakan makhluk yang satu ini, 98% keputusan terbukti subur adalah tepat. dan kelebihan untuk para adam dan hawa ingin menambah bilangan anak-anak adam dan hawa, inshaAllah ada. gambar kat bawah berbicara.

Waktu Subur Wanita Tu Bila Masa?
Image Credit to Ovatel Facebook

so macam mana? keyakinan untuk menggunakan mahkluk satu ni, tinggi tak? nanti share-sharelah kalau da usefullynya ya. PG for sure akan dapatkan satu. 
oh. mana nak dapatkan ovatel ni? ovatel boleh dapatkan dekat farmasi atau hospital (base on komen-komen dalam blog namee)
harga ovatel? RM100 something (base on komen dalam blog namee)

semoga bermanfaat tau :)

xoxo

6 comments

  1. PG akalu dah beli dan guna share ya entri ...PC pun nak tahu juga.. :)

    ReplyDelete
  2. ooo...ada juga bnda macam ni...kena try gak ni...
    saya pun bukan tahu sangat bab2 ni

    ReplyDelete
  3. kita sama lebih gak belum ada rezeki anak lagi....

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak pa. rezeki Allah. kita doakan ye bebaik je ya cik ash :)

      Delete

Hallo kamu ;)

For coming and comment, thank u ya ♥ ;)

Thanks for Droping By! ;)

© Yatie Owner