Shopping dengan Mudah di Shopping Kaki (ImSold!)

01 March 2016

korang. berita bagus untuk korang yang memang kaki shopping online, ni nak bagitau berita baik untuk korang. kewujudan laman web Shopping Kaki (ImSold!) di Malaysia. one of tempat shopping secara dalam talian. wow! antara item yang ada, like books, women's fashion, arts & design, electronics, men's fashion, hobbies dan beauty.

para pengemar setia barangan korang. jangan lepaskan peluang ni tau. kot-kot ada yang terkenan dihati dan mungkin ada item yang tidak ada di mana-mana dan ada dalam Shopping Kaki kan?

Shopping dengan Mudah di Shopping Kaki (ImSold!)
Pakcik google pinjam gambar.
layari laman web Shopping Kaki (ImSold!) disini (Link i dah delete, memandangkan link sudah tiada dalam carian)
thanks nuffnang!
done.

11 comments

  1. Lya jrg bha shopping..kecuali da sale n brkenan sesuatu item hihi

    ReplyDelete
  2. saya dah tengok.. seriously, memang best dan habis lah mudah[dot]my lepas ni.

    ReplyDelete
  3. habislah.. habislah.. duit... hihi... dah usha.. best jugak

    ReplyDelete
  4. haihhh jgn laaaa qila senang tergoda ahahah

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha. tak goda. tapi kalau tergoda, PG tak boleh nak jawap. hehehe.

      Delete
  5. tak tengok lagi...macam best je nih..barang elektronik murah2 ke harga macam kedai?

    ReplyDelete

Hallo kamu ;)

For coming and comment, thank u ya ♥ ;)

Thanks for Droping By! ;)

© Yatie Owner