Rakuten Bloggers Project

| on
Friday, February 19, 2016
korang. rakuten ada buat projek dengan some bloggers ker? untunglah sapa yang dapat deal dengan rakuten ni. nama pun rakuten bloggers project kan. kot-kotlah dapat hadiah barangan gegirl ke, best juga. jeles tau. hehe.

apa itu rakuten?

ok. PG bukanlah baharu tahu tentang laman web rakuten ni. sebelum ni pernah juga eplore laman web depa. rakuten macam zalora, lazada macam tu. mean, apa benda yang tak de jual kat situ. semua ada. dari barangan lelaki dan wanita. barangan anak-anak. barangan kesihatan. barangan kecantikan. makanan dan thing banyak lagi lah. korang boleh masuk kat sini rakutan online shopping (sorry, laman web RAKUTEN sudah tidak dapat ditemui - last update 20.09.2019)

MAAF. GAMBAR TELAH DIPADAM :)
kredit and thanks: redmummy blog

bagi korang yang memang jenis tak suka keluar shopping gitu, memang rakuten ni satu tempat shopping yang sesuai lah untuk korang juga. lagi pun semua benda sekarang hanya dihujung jejari runcing je kan. pilih-pilih bayar da sampai barang. kerja korang senang, mudah dan selamat. inshaAllah selamat. bah. apa lagi. jom shopping :)

tq nuffnang :)
done.
4 comments on "Rakuten Bloggers Project "

terima kasih komen ❤

Custom Post Signature

Custom Post  Signature