Earning Nuffnang Almost RM200.00!

| on
Monday, February 22, 2016
hollas! nak bagitau korang earning i setakat hari ini. amboi. sombong sangat. haha. by the way, ni bukan kerja i sorang tau. ni kerja korang juga. thanks for klik! ;) juga, earning tu dah duduk dalam account selama setahun sebenarnya. haha. kita kumpul sikit-sikit, lama-lama jadi bukit kan ;)

Earning Nuffnang Almost RM200.00!
Maaf. Gambar asal i da remove ;)

oh. nak tahu macam mana earning kita cepat naik dan mencanak? meh baca sini. inshaAllah. mungkin membantu korang :) 
thanks nuffang! thanks korang!
done :)
15 comments on "Earning Nuffnang Almost RM200.00!"
  1. wahhh!! hebatnya!! Banyak tu..harapnya dapatlah cashout..jangan jadi macam saya..3 kali cashout tak lulus..katanya fraud click..sedih..

    ReplyDelete
    Replies
    1. PG pernah sekali fraud click tu. memang sedih. then tanya nuffnang, it because kita ada klik iklan sendiri. depa detect dari iP kita ;)

      Delete
  2. Waaaaa nak join nuffnang jugak lah cemni

    ReplyDelete
  3. ooo...banyak tuu! semoga lebih murah rezeki nnt :)

    ReplyDelete
  4. wahhh...tahniah,alhamdulillah...sya ni xde rezeki lg nk dpt byk tu

    ReplyDelete
  5. TAHNIAH PG..REZEKI TU, SIMPAN LAMA SIKIT, NANTI BERANAK BANYAK..eh tertekan huruf besar pulak
    kita pun tgh kumpul ni, hope nuffnang bg byk cpuv

    ReplyDelete
  6. wah...
    bestnya...
    banyak gak tu

    jemput join GA kami ya:)

    ReplyDelete
  7. salam..

    tahniah maaf Tanya cam ner nak join nuffnang ni

    saya blogger baru

    ReplyDelete
    Replies
    1. wssalam awak.
      awak boleh masuk akaun Nuffnang at www.nuffnang.com.my, sign up dan masukkan code nuffnang dalam template blog :)

      email me maybe. inshaAllah PG bantu :)
      yatieowners@gmail.com

      Delete

terima kasih komen ❤

Custom Post Signature

Custom Post  Signature