Duit Iran

17 February 2016

duit iran ke duit matawang iran ke tau duit iran irr, ke sama je, then siapakah yang mencari duit iran kat google ni? hahaha. sah sah yang cari mesti nak tahu pasal duit iran ni kan. lately pun banyak berita positive tentang negara ini.

Duit Iran

holla fellas.

oh ya, i ada simpan sekeping dua duit kertas matawang iran ni. suka-suka beli. kalau ada rezeki dengan nilainya akan di apungkan semula, adalah. kalau tak de, simpan je buat koleksi. lagi pun harga sekeping murah 100k irr iran ni dalam RM60 - RM70.

dengar kabar, ada yang mengatakan sekeping 100k irr iran ni bila nilainya dinaikkan semula, boleh mencecah hingga RM75K. wallahualam. i tak boleh kata ya atau tidak. sebab i pun beli suka-suka hati. ada rezeki, ada lah. :)


credit: google

haaaa. sapa cari ni?? melekat dekat akaun nuffnang i ;)
- haha. before ada juga yang mencari tahu pasal duit iran ni.
tersangkut pula dekat carian nuffnang i.

by the way, post ni i edit semula di tahun 2019.
dengar kata, once sekatan nuklear iran dilepaskan oleh AS,
duit ni akan bernilai semula tau.

as usual, i tak sahihkan apa-apa kat sini tau :)

Toodles!

10 comments

  1. X prrnh plak taw n ari ni baru taw hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Lya. Jom beli sekeping. Jadilah ada dari tak da kan. Kot2 inshaAllah boleh tukar. Rezeki tu. :)

      Delete
  2. perghh.. mana dapat??? bak sini sekeping.. hihi

    ReplyDelete
  3. dah ramai orang jual matawang iran ni...dulu hampir2 nak beli tapi ada nak guna duit pula...trs tak jadi..

    ReplyDelete
    Replies
    1. da ramai sangat. nak cari yang murah atau terlebih murah pun, ada juga. tapi kena ingatlah, cari yang the best, boleh dipercayai. takut nanti, da bankin duit bagai, duit yang kita nak, tak sampai-sampai kat tangan :)

      Delete
  4. Replies
    1. sikit lagi tinggal yui. da jual sikit-sikit hari tu :)

      Delete
  5. Replies
    1. ok. lebih baik tahu, dari tak tahu lagi kan :)

      Delete

For coming and comment, thank u ya ♥ ;)

Thanks for Droping By! ;)

© Yatie Owner