Invitation to collaborate with Zalora Malaysia Kali Ke-3

16 January 2016


syukur alhamdulillah. rezeki yang amat baik dipermulaan tahun baharu 2016 ini. tak tahu nak kata apa da. just wanna say thanks so much dekat zalora malaysia kerana sekali lagi, untuk kali ke 3 buat aku, kerana sudi menjemput aku untuk menulis tentang produk mereka. syukur alhamdulillah. sebagai hadiah, woot woot RM100 voucher sebagai token. Ya Allah. terima kasih zalora! baiknya hati awak :D hahaha.

Invitation to collaborate with Zalora Malaysia Kali Ke-3

Hi,

Thank you for publishing the entry! I like that you have added in your own personal touch to the entry, very nicely done :)
As promised, here is your RM100 Zalora cash voucher code: xxxxxxxxx
It has been a pleasure working with you. I hope you have a wonderful experience shopping at Zalora :)

Thank you again!

giler engkau tak wonderful shopping kat zalora. hehe. PG tengah servey-servey nak beli apa untuk kali ke 3 ni. hehe. nanti PG share ye ;)

again. thanks Zalora Malaysia! - http://www.zalora.com.my/

done ;)

16 comments

  1. Alhamdulillah..Tahniah Ms Yatie..Murni baru sekali dpt..

    ReplyDelete
    Replies
    1. alhamdulillah. rezeki awal tahun.
      terima kasih sis. PG doakan kengkawan blogger PG akan dapat sama ;) inshaAllah. amin!

      Delete
  2. Alhamdulillah... ramai blogger dapat..

    ReplyDelete
  3. Rezeki tuh..voucher 100 sape nak bg kan.

    ReplyDelete
  4. Tahniah! Beli secara online ni best. Very convenient :)

    ReplyDelete
  5. Tahniah! Beli secara online ni best. Very convenient :)

    ReplyDelete
  6. Replies
    1. hehe. jangan jeles. PG doakan awak pun dapat tau :D

      Delete
  7. perghhhhr.. tahniahh.. tringin jugakkk.. rzki awakk.. anyway nak jmput awak singgah blog saya.. huuhuuuhuhhuuhuhuh.. cuci mata jap http://wanieseuk.blogspot.com/2016/01/songket-sarawak-preview-part-2.html

    ReplyDelete
  8. Wah...masyuk tu...bergaya sakan lah,dgn voucher zalora

    ReplyDelete

For coming and comment, thank u ♥ ;)

© Yatie Owner