Idea Bekal Ke Pejabat ❤

17 November 2015

morning fellas. since duduk sendiri ni, kerajinan untuk memasak dan bawa bekal ke pejabat, memang amat-amat mengembirakan diri sendiri. muahaha. selain tengah join biggest loser idea gila si mira office mate aku, membawa bekalan sendiri dari rumah sangat-sangat membantu aku untuk menang biggest loser tu nanti. amboi. yakin sangat kan. haha. 

ok fellow. ni PG nak kongsikan dengan korang semua yang kot-kot nak mencari idea nak masak apa dan bekal apakah yang lagi senang dan mudah nak bawa ke pejabat. selain senang nak masak segera plus sedap, ianya kenalah juga berkhasiat kan. hehe. itu dia. beberapa gambar yang PG dapat dari facebook. hopely membantu koranglah. PG jenis memang tak makan banyak pada waktu pagi. kadang boleh makan biskut cicah milo ke nescafe je. so tengahari memang ambik kena ambik nasi. tak pun asalkan perut berisi.

Idea Bekal Ke Pejabat ❤ Idea Bekal Ke Pejabat ❤
patut dapatkan buku ni segera ;)

Idea Bekal Ke Pejabat ❤

ikan salmon mahal kan? tapi apa kata, dapatkan ikan salmon dan masak sedikit demi sedikit. tak kan hari-hari nak makan ikan salmon kot kan. segalanya boleh kalau kita tahu cara untuk berjimat :)

Idea Bekal Ke Pejabat ❤Idea Bekal Ke Pejabat ❤

tak pernah terfikir jagung tu kat situ. ok. boleh cuba :)



good luck untuk idea bekal ke pejabat! dan good luck untuk diet PG :D

toodles!

6 comments

  1. idea yg mnarik semuanya..rajin n tak je..huhuh

    ReplyDelete
  2. Wahh pg kna rajin2 memasak ni caiyok

    ReplyDelete
  3. Macam seronok..Tapi tak rasa rajin sangat..Sekarang bawak apa yang ada jer..

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak pe. nanti lain kali boleh buat kan ;) hehe

      Delete

For coming and comment, thank u ♥ ;)

© Yatie Owner