Bukan Sebab Isnin!

09 November 2015

tak tau nak buat apa dekat office, bukan sebab hari ni memang isnin. isnin punya minggu-minggu lepas punya isnin pun sama juga i macam ni. istilah monday blues kat i bukan je takat hari isnin punya blues. hari-hari lain punya blues pun memang ada. kalau boleh tiap hari lah layan blues. thank god i bukan spesis pemalas nak tangguh-tangguh kerja dengan bahagia. sikit je lah. buek! ;P

Bukan Sebab Isnin!
  tu dia.

tu baru keluar dari bilik pengarah. our pengarah will retire dalam bulan ni juga. then all the book come out dari bilik beliau dengan riang rianya. riang ria juga bagi i kena kemas all the think. tak pe. da namanya librarians kan. ala kejap je ni. sat lagi clear. boleh berjimba-jimba dengan senang hati. lalala.

sebut pasal pengarah nak bersara. that mean. akan ada pengarah baru. of courselah kan. so. dalam few months ni juga sebenarnya, status siapakah yang bakal mengantikan pengarah sekarang, memang sangat-sangat menjadi tanda tanya. so many clu. tapi nak tahu yang sebenar-benarnya. yang sahih. kena tunggu pengarah bersara dahulu. hahaha. sangat-sangat misteri.

apa yang pasti. i'm so monday blues today but bukan sebab hari ini hari isnin! sekian.
toodles!

5 comments

  1. hehe... selamat bekerja... hopefully pengarah baru tu best kan...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe. terima kasih awak. harap macam tu la. hahaha.

      Delete
  2. Saya tak pergi kerja hari ini disebabkan Blackout, elektrik tak ada akibat ada wayar putis kat suiz box di flat rumah sewa saya. Banyak juga rumah yang terlibat sama. Apa pun kerja perlu diteruskan....

    ReplyDelete

For coming and comment, thank u ♥ ;)

© Yatie Owner