my dream workstation

in , by YatieOwner, Monday, September 07, 2015
hollas fellas.

selain dekat rumah, masa kebanyakkan i adalah dekat pejabat. keja dengan gomen, biasalah. masuk pukul 8 pagi. balik pukul 5 petang. dalam setahun, sebulan sahaja balik awal dalam pukul 3 petang. memang best everlah masa tu. hehe. oh. tu pun belum tentu i balik seawal jam 5 petang. sebab suami habis kerja pun dalam jam 5 petang, tapi nak kena ambik i tu, kena tempuhi jemnya lagi. selalunya paling lewat pun dalam jam 6 to 6.30 petang baru kena ambik.

my dream workstation

habis tu apa i buat sementara menanti suami ambik? haha. soalan cepumas pula. i'm not kinda yang suka jejalan dekat mall tanpa arah tujuan. nope. no at all. kecuali kalau ada benda i nak beli, barulah jejalan while tunggu suami datang. selalunya buat apa?

selalunya i akan duduk pejabat je lah. bila suami kata dia da otw, baru i turun bawah. so masa nak tunggu tu, adalah masa yang sangat-sangat terluang! nak buat apa pun, memang ever best. masa tulah otak pun free sekejap. kerja yang tak habis kalau tak rushing memang i akan tolak tepi jauh-jauh. tak nak pandang! hahaha. bukan sebab kita dibayar buat kerja sampai jam 5 petang sahaja tau. tapi kalau boleh, jika dan kalau boleh dan seboleh-bolehnya. please, bagi masa untuk diri sendiri juga. kerja tak akan pernah habis. hari-hari masuk kerja pun, kita akan mengadap benda yang sama. cuma how kita nak separate kan benda tu sahaja. da start da i membebel kan. hahaha.

ok! i sebenarnya nak kongsikan bersama dekat sini, beberapa gambar workstation atau meja kerja yang memang sedap je mata memandang. kalau dapat buat macam ni dekat office sendiri kan best. masuk office pun tenang je. rasa macam nak duduk dekat pejabat je. amboi.

my dream workstationmy dream workstation
nak sangat buat macam ni :)
my dream workstationmy dream workstation

nice kan?

Toodles.
SHARE 4 comments

Add your comment

  1. memang best kalau dapat meja kerja mcmni..seronok je nak buat entry blog..hahaa

    ReplyDelete
    Replies
    1. memang tak henti-henti akan update blog tu kan nadia :)

      Delete
  2. jom GA ni...rm200 menanti anda!!!

    http://nasuha-itsmyessay.blogspot.my/2015/09/giveaway-rm200-by-mkhaicom-2015.html

    ReplyDelete

For coming and comment, thank u ♥ ;)

© Yatie Owner · THEME BY WATDESIGNEXPRESS