Miliki Data Internet Lebih Murah dan Laju dengan U Mobile

29 September 2015

holla fellas. sekarang punya zaman, zaman internet hanya di hujung jari sahaja. kan? dimana-dimana sahaja kita pasti akan memerlukan internet. suami PG paling memerlukan penggunaan data internet pada waktu kesesakan jalan raya. masa tu lah penggunaan WAZE amat penting dekat beliau.

Pelan Pascabayar Hero P70

PG pula memang jenis tak boleh duduk diam tanpa handphone. lebih-lebih lagi dalam tu ada internet super laju tahap dewa. kalau tinggi memang semua benda nak explore. instagram, wechat, whatsapp, mail, itunes, app store, movie segala. rasa dunia aku punya. muahaha. kalau rendah, kena tabahkan hati jugalah disitu. penggunaan sangat terbatas. kadang buat-buat muka kasihan dekat situ minta hotspot pula dengan suami. hehe.

kadang as blogger ni, memang agak tak menyenangkan hati juga kalau tak buat blogwalking atau update blog dalam sehari. nak-nak kalau tengah join contest ke apa ke. memang nak sentiasa onlinelah jawapnya. PG pernah join contest dengan hadiah super hebat iphone 5s. penggunaan data internet masa tu memang amat-amat memerlukan ditahap yang super tinggi. kalau tak, memang risiko kalah ke terjunam terkeluar dari contest tu memang ada. haha. so sebenarnya. penggunaan internet di masa kini, sebenarnya amat-amat memerlukan even ada yang kata, internet bukan segalanya. amboi.

Miliki Data Internet Lebih Murah dan Laju dengan U Mobile

 Pelan Pascabayar Hero P70

ok. ok. kat sini PG nak kongsikan berita baik punya dekat korang. dekat PG juga. memperkenalkan Pelan Pascabayar Hero P70! dimana korang boleh mendapatkan data internet berkelajuan tinggi sebanyak 7GB dengan harga bulanan yang sangat-sangat murah iaitu sebanyak RM70.00 sebulan dengan kelebihan panggilan tanpa had kepada semua rangkaian khas untuk pelanggan setia U Mobile! huhu. terbaik. sapa nak bagi wei. data laju 7GB kat situ, panggilan tanpa had plus harga murah. terbaiklah PG kata.

Miliki Data Internet Lebih Murah dan Laju dengan U Mobile

memang hero sungguh la kan. PG terfikir juga nak tukar ke U Mobile. tapi setakat ini masih setia dengan Digi. korang yang nak cuba menggunakan Pelan Pascabayar Hero P70 dari U Mobile ni, bolehlah dapatkan lagi maklumat lanjut dekat laman web mereka ya. kat sini PG tempek. senang korang nak melawat https://www.u.com.my/postpaidplans.

untuk nuffnang. terima kasih sebab bagi PG BE CPUV lagi. alhamdulillah. rezeki bulan september tak habis lagi. hehe ;) ❤❤

toodles!

3 comments

  1. murah ye umobile ni PG.. saya still setia dgn celcom. hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. murah kan nik. PG pun masih setia dengan DiGi. hehe

      Delete
  2. BW daripada Sponsor Giveaway Nurfuzie.com

    Follow blog AlongMisuari

    Artikel TERBARU AM
    Hadiah daripada AM untuk sahabat AM Ebook Percuma Putihkan Gigi
    Hadiah dari AM untuk sahabat Lelaki AM Ebook Percuma (Rahsia Lelaki)

    HOT ITEM..
    LeoRa For Men
    LeoRa For Women

    Terima Kasih
    AlongMisuari

    ReplyDelete

For coming and comment, thank u ya ♥ ;)

Thanks for Droping By! ;)

© Yatie Owner