Rezeki Terpijak :D

26 August 2015

syukur syukur alhamdulillah. tak sikit tak banyak RM50.00 bukan sikit kalau nak beli topup Digi RM10.00 for one week. RM7.00 x 2 tiket wayang (hehe). Aiskrim RM1.00 x 10 orang. haha. ada lebih lagi dekat situ kan?

Rezeki Terpijak :D

syukur alhamdulillah. bulan ni en. bos PG punya turn dapat duit kutu. kalau orang sabah panggil HUI. semenanjung called duit kutu kan? first time dengar gelak kejap. duit kutu? apa tu. hehe. tak pe. as long sekarang da reti apa tu duit kutu. duit kutu kitaorang buat since last year. of course aku tukang punggut so akulah orang pertama yang dapat. RM100 x 12 orang. dapatlah dalam RM1100 bila dicampurkan sekali. huhu. apa aku buat dapat duit kutu hari tu? haha. aku pun tak ingat :D tapi la ni nak bagitau. memandangkan dan memang bos aku baik hati, itu dia RM50.00 melayang untuk aku siap dalam sampul lagi. huhu. terima kasih en. bos! murah rezeki en. bos ye. kawen cepat-cepat en. bos! hehe.

Toodles!

6 comments

  1. Samalah. Kat daerah saya disebut " main hoi " haha.. Mak saya selalu join benda nie :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe. dulu dulu mak mak kita pun main hoi. siap main hoi beli pinggan mangkuk ;)

      Delete
  2. bestkan main kutu :)
    Akk main kutu gak turn feb taun depan..hehe
    Penah jumpa org main kutu emas..kikiki

    ReplyDelete
    Replies
    1. waa. daebak lah kalau main kutu emas :D
      best kak. best kalau dapat yang pertama dan terakhir. hehe.
      taun depan? ok! kena set awal-awal tu nak beli apa. hehe.

      Delete
  3. Untunglah dapat duit huhu. Btw done follow u dear, follow mine too :) - Noob

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe. syukur alhamdulillah Noob :)
      thanks follow PG! will follow u too =D

      Delete

For coming and comment, thank u ♥ ;)

© Yatie Owner