IKEA - August Sales | BE CPUV NUFFNANG 2015

28 August 2015

Selamat Hari Kemerdekaan 2015 fellow. amboi. in advance ;) woot woot. syukur alhamdulillah rezeki. PG dapat BE CPUV dari nuffnang lagi. syukur syukur. kali ni pula dapat dari IKEA. rasanya bersempena dengan jualan sale mereka untuk bulan Ogos. dekat kota kinabalu sabah sekarang pun, da ada beberapa company such like chan furniture yang membuat jualan sales. huhu. sapa bergajian berbaki lebih tu, bolehlah kot grap dua tiga biji. macam PG yang cukup-cukup makan je. memang tak lah kot. tapi...bersyukur seadanya tau :)

IKEA - August Sales | BE CPUV NUFFNANG 2015


IKEA - August Sales | BE CPUV NUFFNANG 2015

LISABO
Desk, ash veneer
RM499

IKEA - August Sales | BE CPUV NUFFNANG 2015

taraa! cantik kan meja tu disana :)

IKEA - August Sales | BE CPUV NUFFNANG 2015

SVIRVEL
Floor lamp, white
RM129

itu dia few (bunyi macam banyak :D) item yang kalau ada IKEA dekat sabah ni, memang nak grab dua benda ni ;) nuffnangIKEA, terima kasih sebab sudi beriklan dalam blog PG ya. lepas ni bagilah lagi dan lagi. haha. korang. kalau nak tahu apa  yang sales dekat IKEA, cepat-cepat masuk laman web mereka. :)

Toodles.

2 comments

  1. Murah2 juga brg kat IKEA ni kan

    ReplyDelete
    Replies
    1. ah'ah lya. kalau ada dekat kota kinabalu ni, sure setiap bulan sekali 1 barang nak beli :D

      Delete

For coming and comment, thank u ♥ ;)

© Yatie Owner