Demam

21 August 2015

hari ni aku cuti sakit. kemarin boleh dikatakan dekat office all the time tidur je. kemarin second day period tp kira macam first day pula. darah keluar dengan banyak kemarin sampaikan aku boleh demam. demam pula sampai tahap mengigil satu badan. da lah dekat office aircon sejuk giler. memang all time juga aku peluk air panas. mana lagi dengan pening, nak pitam. sejuk lagi. tak larat nak tanggung derita, husband ambik kemarin petang terus pergi hospital. satu hal pula nak tunggu giliran nak jumpa doktor. kalau ada katil kat situ, nak juga tidur kejap. 

Demam ~

kita jumpa next entry. aku tak larat da ;(

toodles.

6 comments

  1. syafakillah... semoga cpat sembuh :-)

    ReplyDelete
  2. Salam PG.... dah lama kita tak bersua di FB maupun di blog... nampak di entri ini PG deman ya...Deman kerana pragnant. Semoga kandungan tu sihat-sihat saja.... Semoga cepat sembuh... Insha Allah...

    ReplyDelete
    Replies
    1. wssalam bang kamil. ah'ah. lama tak update blog ni dan juga FB. hehe. bang kamil, saya tak pregnant lagi. belum ada rezeki ;) apa pun, terima kasih doanya bang kamil. ❤

      Delete

For coming and comment, thank u ♥ ;)

© Yatie Owner