13 July 2015

mood ke laut

hi fellos. morning, assalamualaikum. maaf erk. again and again lately jarang nak update blog. bukan tak de mood. ada mood. hari-hari pun aku jenguk blog ni. cuma tak buat blogwalking dan nak update tu sebenarnya tak tahu nak start dari mana. da pula kenapa kan. honest, masuk office je sekejap mengadap kerja then lepas tu berlegar-legar dekat office sebelah. bukan pergi bergosip ke apa yer. puasa ni. ingat sikit. haha. sebab mata sebenarnya tak mampu nak mengadap skrin pc lelama. kena lari sat dari office ambik mood dekat office sebelah. da kenapa aku ni? adui. teruk betul perangai. ingatkan puasa ni perangai eloklah kot sikit T_T

ok. since beberapa hari ni juga, PG agak busy sebenarnya dekat program atau misi bantuan kemanusian for mangsa gempa bumi dikundasang, ranau sabah. as korang tahu kan. then ada aktiviti telah dianjurkan oleh one of pengarah dekat tempat PG bekerja. memang daebaklah puan. even kena pakai duit sendiri, tak kisah. ada punggutan juga dibuat oleh beberapa orang ahli member group we called 'underground club'. syukur alhamdulillah. memang banyak sambutan. even misi ni peribadi sahaja, tapi ada beberapa agensi yang serius, honest baik hati membantu disaat-saat akhir. even agensi lain tak dapat berkumpul such like PG dengan UC duduk berkumpul, packing barang, lipat melipat, buat justifikasi pakaian dan sebagainya, tapi itu da memadai.


kuih atas tu tak de kena mengena dengan tajuk. tapi nak bagitau korang, itu kuih raya fav no. 1 aku. hahaha

next entry maybe? :)
toodles.

2 comments:

  1. selamat hari raya PG.. tart nenas tu pun fav saya! :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. selamat hari raya nik. hehe. kita sama :)

      Delete

terima kasih komen ❤
komen anda sangat PG hargai! ;)