Ramadhan 12

29 June 2015

hi fellos. sedar tak sedar da 12 hari kita menjalani ibadah puasa kan. cabaran ketika puasa jangan cakap lah. ritu berita da siap-siap umum sepanjang bulan ramadhan kali ni, cuaca akan lebih panas kot. dugaan. biasalah kan. nak tak nak, kena juga hadapinya. dan kali ni dugaan kecil macam ni, kita pun kenalah lebih bersyukur dari mengeluh 'Ya Allah Panasnya cuaca'. da sah- sah kot memang panas. tak boleh nak harap masa tu juga nak hujan ;)

oh ye. kenapa tak update blog? uwargh! PG Bizi amat-amat.! rindu nak update blog sebenarnya ;( inshaAllah will update later juga. sob~

ramadhan 12. dugaan panas, lapaq dan dahaga, juga dugaan ditempat kerja, mata nak ajak beradu je. balik umah pun lepas sungkai je, terawih pun rasa tak mampu nak buat, mata asyik nak bawa tido je. ye la kot tak tidur dari waktu sahur jam 3. berapa jam je aku ada masa untuk lelapkan mata. ;( sob! 

Ramadhan 12

belanja korang satu gambar. bai!

talk later
toodles.

4 comments

  1. as salam. memang berat dugaan bln posa thn ini. byklah bersabar ye?
    abe kie follows you...

    ReplyDelete
    Replies
    1. wssalam. inshaAllah. kena sentiasa bersabar dalam segala hal kan abie :) terima kasih follow PG.

      Delete
  2. Memang letih tambah2 cuaca panas.. bru semalam hujan.

    Jemput join GA kad raya nina :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. ah'ah nina. cuaca sekarang memang tak menentu dan sukar nak diramal.dekat kota kinabalu ni, boleh dikatakan berhari-hari hujan.

      oh ok. kalau sempat PG join sekali ya nina :) tq invite :)

      Delete

For coming and comment, thank u ♥ ;)

© Yatie Owner