08 June 2015

1'st Giveaway by Murni Alysa


http://murnialysa.blogspot.com/2015/06/1st-giveaway-by-murni-alysa.html

The syarat yang sangat mudah

  • Buat satu entry bertajuk " 1'st Giveaway by Murni Alysa " Dan nyatakan "saya mahu mencuba Vitamin-C ini kerana....
  • Follow Blog Murni Alysa
  • Follow Instagram murni.alysa (jika ada)
  • Tag 2 orang kawan anda dan pastikan diorang tau..(tak mau tag pon tak ape)
  • Copy banner dan linkkan ke entry ini
  • Tinggalkan link anda di bahagian komen
  • Tarikh tutup penyertaan adalah 15 June 2015 jam 11.59 pm 

for dear sis murni. hehe. saya mahu mencuba vitamin-c ini kerana saya tak pernah ambik langsung vitamin-c sekarang ni. bukan tak nak ambik, tapi sebab terlalu banyak vitamin-c yang ada dekat pasaran sekarang ni. nak mencuba the all vitamin-c memang jenuh tu. so, kalau dapat free melalui segmen macam ni, memang sesangat berterima kasih. sesambil bersegmen, menang hadiah, bolehlah mencuba vitamin-c shaklee itu sendiri kan :)

Tag korang ya:

  1. http://www.bubblynotes.com/
  2. http://www.nowilovevitamins.com/

toodles.

11 comments:

  1. Hye.. semoga berjaya...kita pun joint juga..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe. semoga berjaya untuk awak juga ya :)

      Delete
  2. alamak...camno nak join..sy pon pengguna tegar shaklee hehe lagi2 vita C :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe. ok jom join sama farha :)
      kot-kotlah rezeki terpijak kan. :D

      Delete
  3. Good luck..
    Singgah dari GA yg sama dn follow sini..
    http://cikcandysour.blogspot.com/2015/06/1st-giveaway-by-murni-alysa.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih cik candy :)
      good luck untuk awak juga tau :)

      Delete
  4. all the best ya
    dari ga yg sama
    http://adna2029.blogspot.com/2015/06/1st-giveaway-by-murni-alysa.html

    ReplyDelete
  5. Assalamualaikum..akak dah update nama senarai peserta GA ini..Adik boleh check dekat sini ya : )

    http://murnialysa.blogspot.com/2015/06/senarai-peserta-1st-giveaway-by-murni.html

    Terima kasih banyak2 kerana sudi memeriahkan GA ini..Dan Good Luck juga!!!

    ReplyDelete
  6. http://murnialysa.blogspot.com/2015/06/pengumuman-pemenang-1st-giveaway-by.html

    wah, tahniah ler sebab dah brjayaaa, hheeheee~

    ReplyDelete

terima kasih komen ❤
komen anda sangat PG hargai! ;)