Segmen Cash RM500 2015 by Aku Penghibur

| on
Sunday, May 03, 2015




{ Click banner di atas untuk sertai }

Hadiah :
RM50 Cash x 10 pemenang

Mula : 3 Mei 2015 | Tamat :17 Mei 2015


Syarat-syarat wajib :

1. Tulis entry yang bertajuk Segmen Cash RM500 2015 by Aku Penghibur

2. Follow blog  : 


3. Like Fanpage :


4. Follow instagram  :
@acik21, @sayidah napisah, @norazilah72



** idea segmen mudah ini dikreditkan pada mialiana.com
Toodles!
28 comments on "Segmen Cash RM500 2015 by Aku Penghibur"
  1. Salam PG..... banyak jugak segmen yang PG sertai. semoga anda bertuah kali ini. Abe Kamil pun ada join jugak....

    Jom baca segmen penyertaan saya:
    Segmen Cash RM500 by Aku Penghibur

    ReplyDelete
    Replies
    1. wassalam bang kamil. InshaAllah, kalau ada rezeki terpijak. InshaAlla. Ok i will be there! ;)

      Delete
  2. Salam mrsyatie..Akak singgah dari segmen yg sama ..All the best & Good Luck ya
    http://akifimtiyaz3.blogspot.com/2015/05/segmen-cash-rm500-2015-by-aku-penghibur.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. wssalam awak :)
      thanks to u and, all the best to u too ya :)

      Delete
  3. assalamualaikum terima kasih kerana sertai segmen acik.
    Semak senarai peserta yang telah di kemaskini
    Pastikan kamu mengikuti syarat yang telah di tetapkan untuk berpeluang untuk menjadi pemenang

    ReplyDelete
    Replies
    1. wssalam. sama-sama acik ;)
      terima kasih sama, ziarah blog PG ya :)

      Delete
  4. assalamualaikum...mama dtg singgah ke sini...

    http://maszull.blogspot.com/2015/05/segmen-cash-rm500-2015-by-aku-penghibur.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. wssalam. terima kasih singgah blog PG ya mama :)

      Delete
  5. Dari Segmen yang sama
    http://www.kisahsidairy.com/2015/05/segmen-cash-rm500-2015-by-aku-penghibur.html
    Good Luck!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. hi kak siti ;)
      yes, hehe. Good luck to u too kak siti :)

      Delete
  6. Good luck :D Jemput join GA saya jugak :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih inani ;)
      thanks too singgah blog PG :)

      Delete
  7. Assalamualaikum,Kak Sue singgah sini dari segmen yg sama..done follow n good luck :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. wssalam kak sue ;)
      terima kasih singgah sini juga ya kak sue :)
      thanks follow PG too! hehe.

      Delete
  8. Assalamualaikum,Kak Sue singgah sini dari segmen yg sama..done follow n good luck :)

    ReplyDelete
  9. singgah dari segmen yang sama. ^______^ done follow.

    http://ezbil-official.blogspot.com/2015/05/segmen-cash-rm500-2015-by-aku-penghibur.html

    ReplyDelete
  10. Sponsor berblogwalking.. Hehehe

    Papaglamz.com ada menganjurkan segmen JOM CATWALK BERSAMA PAPAGLAMZ

    ReplyDelete
  11. Good luck.
    Singgah dari GA yg sama dn follow sini (=
    http://akukaudansesuatu.blogspot.com/2015/05/segmen-cash-rm500-2015-by-aku-penghibur.html

    ReplyDelete
  12. singgah dari segmen yg sama .. hehee http://www.ciksepet.com/2015/05/segmen-cash-rm500-2015-by-aku-penghibur.html

    ReplyDelete
  13. Singgah dari segmen yang sama.. Good Luck ! ^.^

    Nak jadi sponsor contest Ira tak ? Hope sudi :)
    http://syahirahvaliant.blogspot.com/2015/05/pencarian-sponsor.html

    ReplyDelete
  14. salam singgah dari segmen cash sama . goodluck :)

    http://www.blogparihh.com/2015/05/segmen-cash-rm500-2015-by-aku-penghibur.html

    ReplyDelete

terima kasih komen ❤

Custom Post Signature

Custom Post  Signature