Blogwalking Segment By JuliaJamaludin.Blogspot.Com

06 May 2015


http://juliajamaludin.blogspot.com/2015/05/blogwalking-segment-by.html
 
ar mai jemput join, klik banner atas ni ya :D

Syarat simple-simple: 
  1. Follow dulu blog SukaGelak.
  2. Create satu entri dengan tajuk 'BLOGWALKING SEGMENT BY JULIAJAMALUDIN.BLOGSPOT.COM'
  3. Letakkan banner segmen kat atas ni lepas tu 'link'kan semula ke entri ini.
  4. Hantar link penyertaan anda hanya di ruangan komen entri ini.
  5. Dah join segmen ni korang WAJIB singgah dekat blog peserta-peserta lain jugak tau.
Ha.. Senang je kan. Segmen ni akan berlangsung selama 2 minggu.
Bermula dari hari ini 06/05/2015 hingga 20/05/2015 jam 11.59pm.
toodles.

9 comments

  1. ct pun dah join jugak! follow sini k.
    http://the-red-heart.blogspot.com/2015/05/blogwalking-segment-by.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih ct :)
      salam kenal dari PG ya.

      Delete
  2. As salam...
    Good luck ye...Join & singgah dari segmen yg sama :)...
    http://rencahkehidupan-maamieiqi.blogspot.com/2015/05/blogwalking-segment-by.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. wssalam. good luck to u too dear :)
      thanks singgah blog PG :)

      Delete
  3. Singgah sini .. dari segmen yg sama :)

    http://nysachubby.blogspot.com/2015/05/blogwalking-segment-by.html

    ReplyDelete
  4. assalamualaikum,

    terima kasih sudi support segmen sukagelak.

    jangan lupa blogwalk peserta lain ye :)

    http://juliajamaludin.blogspot.com/2015/05/blogwalking-segment-by.html

    ReplyDelete
  5. Blogwalking dari segmen yang sama..

    Jemput singgah ke blog :)
    http://www.azhafizah.com/2015/05/blogwalking-segment-by-juliajamaludin.html

    ReplyDelete

For coming and comment, thank u ya ♥ ;)

Thanks for Droping By! ;)

© Yatie Owner