12 May 2015

Blogwalking Sebelum Ramadhan bersama Ayuinsyirah

hi hi fellos.ar tu dia. sebelum ramadhan menjelmakan diri, kita blogwalking dengan suka ria. sapa nak join sekaki, ar silalah klik banner dekat bawah ya :) bolehlah menambah kenalan kan. selamat bersegmen semua!



syarat2 nyer :
1. sebelum tu pertama sekali ayu minta sangat kawan2 follow ayu dulu..bolehkan..hehe
2. tajuknyer SEGMEN : blogwalking sebelum Ramadhan bersama ayuinsyirah
3. gam kuat2 banner comel diatas dan linkkan ke entry ini ye
4. kalau kawan2 nak tag rakan-rakan blogger yg lain pun boleh...tak tag pun takpe...hehehe
5. siap....gam kuat2 kat ruangan komen kat bawah...hehehe

Tarikh Tamat Segmen : 8/6/2015 jam 10.00 malam. Lama lagi kan? :)

Toodles.

12 comments:

  1. Singgah dr segmen yang sama:)

    ReplyDelete
  2. Good luck..
    Singgah dari GA yg sama dn follow sini (=
    http://akukaudansesuatu.blogspot.com/2015/05/segmen-blogwalking-sebelum-ramadhan.html

    ReplyDelete
  3. terima kasih sudi join segmen ayu.. jom kita bersama2 blogwalking ke blog kawan2 kita.. jgn lupa follow mereka sekali tau..tq

    http://www.ayuinsyirah.my/2015/06/senarai-peserta-segmen-blogwalking.html

    ReplyDelete
  4. DONE...

    JEMPUT SINGGAH YE...


    http://koleksisainspercuma.blogspot.com/2015/06/segmen-blogwalking-sebelum-ramadhan.html

    ReplyDelete
  5. salam.. dari segmen yg sama jgk ni..
    jom sama2 blogwalking and follow each other ek. tqvm! :)

    http://nikalani88.blogspot.com/2015/06/segmen-blogwalking-sebelum-ramadhan.html

    ReplyDelete
  6. As salam Kak Sue singgah dari segmen yg sama..good luck :)

    http://www.shuhaidakabdy.com/2015/05/segmenblogwalking-sebelum-ramadhan.html

    ReplyDelete
  7. As salam Kak Sue singgah dari segmen yg sama..good luck :)

    http://www.shuhaidakabdy.com/2015/05/segmenblogwalking-sebelum-ramadhan.html

    ReplyDelete
  8. singgah blogwalking sini sebelum ramadhan...
    smoga ramadhan tahun ini penuh makna
    agar dapat kita lalui dengan sempurna

    ReplyDelete
  9. Jemput Joen Giveaway azizi :) http://azizielias.blogspot.com/2015/06/giveaway-nowseeheart-katakan-by.html

    ReplyDelete
  10. Singgah sini dri segmen yg sama dan follow sni jugak ^^

    http://theathra.blogspot.com/2015/06/blogwalking-sebelum-ramadhan-bersama.html

    ReplyDelete
  11. Singgah dari segmen yang sama.

    http://www.azhafizah.com/2015/05/segmen-blogwalking-sebelum-ramadhan-bersama-ayuinsyirah.html

    Selamat berpuasa :)

    ReplyDelete

terima kasih komen ❤
komen anda sangat PG hargai! ;)