Segmen Bloglist willYOU readTHIS?

18 April 2015

duduk free dekat btn bukan alasan tak update blog. hehe. nak senang update blog, jom join segmen. sekurang-kurangnya, ada juga terupdate blog kan ;) segmen dekat atas, jemput join ya :D


jom join. klik banner ye :)

Syarat-syarat simple je:
> Buat entri bertajuk Segmen Bloglist willYOU readTHIS? <
> Copy paste banner dan link kan ke entri ni <
> Optional: Tag dua orang rakan blogger korang <
> Copy paste link entry korang dalam bahagian komen ENTRI INI <

Hadiah Awesome:
10 blog yang bertuah akan disenaraikan dalam blog list di sidebar blog willYOU readTHIS?
2 blogger bertuah akan menerima doodle hasil lukisan saya :)

toodles.

2 comments

  1. assalamualaikum,
    terima kasih sudi join segmen munirah.

    pemenang sudah diumumkan. jom tengok!

    http://be-readers.blogspot.com

    ReplyDelete

Hi, Awak ;)

Yup. Thanks for coming by on my blog and comment on my article too ya.

And. Ya, sorry to say, i will deleted any comment yang tidak menjurus kepada article i kot.
For our safety and SPAM on my blog juga tau ;D

Thanks with ♥ ;)

Latest on Instagram

Thanks for Droping By! ;)

© Yatie Owner