Jindrisska First Anniversary Giveaway

16 April 2015

hi fellow. bersempena dengan setahun keberadaan blog cik aisya kita sorang ni, beliau tengah buat First Anniversary Giveaway tau. Oleh itu, sebagai tanda menyokong rakan-rakan blogger kita, jom, PG jemput korang semua join sama First Anniversary Giveaway ni. tamat 30 april ni. sempat lagi kalau nak join. :)

http://jindrisska.blogspot.com/2015/04/jindrisska-blog-anniversary-giveaway.html

saya nak menang giveaway ni sebab, saya suka kumpul hadiah-hadiah dari giveaway dari kengkawan. lebih-lebih lagi giveaway daripada rakan blogger yang suka travel  macam cik aisya. rasa seperti kita pun sama-sama pergi travel.
 
TAMAT 30 APRIL 2015
 
PG follower ke-38.

toodles.

5 comments

  1. all the best pg
    moga ada rezeki
    nak join jugak la weekend nanti
    hope internet laju

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih yumida :)
      ok, join sekali tau :D

      Delete
  2. Gud luck..singgah dr ga yg sama..hehe

    ReplyDelete
  3. Gud luck..singgah dr ga yg sama..hehe

    ReplyDelete

Hi, Awak ;)

Yup. Thanks for coming by on my blog and comment on my article too ya.

And. Ya, sorry to say, i will deleted any comment yang tidak menjurus kepada article i kot.
For our safety and SPAM on my blog juga tau ;D

Thanks with ♥ ;)

Latest on Instagram

Thanks for Droping By! ;)

© Yatie Owner